El gol de Dembélé contra la Juventus, guanyador del ‘Goal of the Month’ de l’octubre
Ofert per

El gol de Dembélé contra la Juventus, guanyador del ‘Goal of the Month’ de l’octubre

Els votants de tots els dominis del web oficial del FC Barcelona han optat per aquesta gran acció del francès, en el segon partit de la fase de grups de la Champions

Punt i final a una nova votació del 'Goal of the Month'. Aquest mes d’octubre, el guanyador ha estat un futbolista que, fins ara, no havia guanyat mai. Es tracta d’Ousmane Dembélé, que va fer un autèntic golàs contra la Juventus, a Torí.

Una acció que ha estat premiada, doncs, pels votants de tots els dominis del web oficial del FC Barcelona, amb pràcticament el 45% dels vots. 

Aquest mes, el gol que va fer Dembélé al Juventus Stadium s’ha imposat al que va marcar Ansu Fati a Balaídos, contra el Celta (0-3), al de Griezmann contra l’Alabès (1-1) i al de Coutinho contra el Ferencváros (5-1).

Cal recordar que el 'Goal of the Month' és una iniciativa sorgida coincidint amb l’inici del 2020 i que consisteix a trobar el millor gol del mes entre quatre propostes. Els fans han votat pel seu gol preferit, en una acció que s’ha repetit al final de cada mes. Durant el temps en què la competició es va aturar per culpa del coronavirus, es va fer una edició històrica, enfrontant els millors gols històrics anotats durant el març, l’abril i el maig. A l’agost es va dur a terme el 'Goal of the Season' per escollir el millor gol de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut