El Barça Vòlei masculí es retroba amb la victòria

El Barça Vòlei masculí es retroba amb la victòria

Treballada i èpica actuació davant el CV Guaguas (3-2) i Lucas Madaloz és declarat MVP de la setmana

Treballada, disputada i èpica victòria per 3-2 del Barça Voleibol masculí en el partit celebrat aquest diumenge 8 de novembre contra el CV Guaguas canari al pavelló del Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, corresponent a la setena jornada de la Superlliga masculina de voleibol.

Davant un club històric del voleibol espanyol, que presenta aquest any un dels equips més forts de la competició amb clares aspiracions de títol, el Barça va saber treure tota la seva força, tècnica i motivació, per tirar endavant un partit que a priori es presentava com a molt complicat, però que li va permetre sumar dos punts molt importants que han de servir per augmentar la confiança en les seves possibilitats de cara als propers partits.

Al partit no li va faltar de res com ho demostra el resultat final de 25-14, 23-25, 35-33, 17-25 i 15-10. L’inici de l’enfrontament va tenir un clar color català, i els jugadors de Fredy Mosquera van sortir decidits a demostrar que no estaven disposats a despenjar-se en la classificació, després d’una ratxa negativa de cinc derrotes consecutives. Aquesta determinació va fer que el primer set tingués color blaugrana i el Barça guanyés per 25-14, amb un bon domini de les dues fases del joc, tant el K1 com el K2.

La segona mànega va ser molt més igualada amb diferents alternatives de joc i un final de set molt ajustat que es va decantar a favor del Guaguas per 23-25.

Un tercer set èpic

En el tercer set va arribar el grau màxim d’emoció i èpica amb un joc espectacular dels dos equips que lluitaven al màxim cada punt. L’emoció que hi havia sobre la pista es reflectia en un marcador que semblava que es decantaría a favor dels canaris al situar-se 20-24. Però els barcelonistes no van baixar els braços i dues accions de Galindo i els serveis directes de Madaloz van posar el 24-24. A partir d’aquí, els encerts i els errors s’anaven alternant en un set que semblava no tenir fi. Tot feia preveure que el set es decantaria a favor d’aquells jugadors que tinguessin més serenitat i finalmente va ser Arranz l’encarregat de finalitzar-lo a favor del Barça amb un magnífic bloqueig que tancava un marcador de 35-33.

L’esforç blaugrana es va deixar sentir al tercer set, en el qual el Guaguas va igualar el partit al guanyar aquest parcial per 17-25, però també va servir per preparar mentalment la fase decisiva del partit amb un cinquè set que va ser blaugrana per 15-10. El joc i les accions de Galindo, Madaloz, Arranz i Morató van ser determinants en un  final d'infart on la serenitat dels locals va fer possible una victòria que ha de servir per fer pujar la confiança i l’autoestima de l’equip blaugrana.

El proper cap de setmana, el Barça Vòlei masculí visitarà la pista del Melilla Sport Capital. 

Lucas Madaloz, MVP de la jornada

Com a premi a la seva gran actuació davant el Guaguas, el jugador de el Barça Lucas Madaloz ha estat declarat com el MVP d'aquesta última jornada de la Superlliga Masculina.  El receptor brasiler va ser el millor servidor, atacant i anotador de la setmana. Tres de tres per Madaloz, que va fer un total de 32 punts, 5 serveis directes i 2 bloquejos.

Madaloz
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut