Mantenen el liderat i la imbatibilitat

Treballada victòria del Barça CBS davant l'Àureo Sant Josep a Mallorca (58-60) i ple de victòries en els cinc partits disputats a la Lliga Femenina 2

El Barça CBS de bàsquet segueix al capdavant del Grup C de la Lliga Femenina 2, després d’obtenir una treballada victòria el passat dissabte a la pista del Clínica Áureo Sant Josep de Mallorca per 58-60.

En un duel que va mantenir l’emoció fins als últims segons, l’equip d’Isaac Fernández va patir en els dos primers períodes, però es va refer en el tercer quart per acabar superant a les mallorquines del Sant Josep i culminar la seva cinquena victòria en els cinc partits disputats.

Inici complicat

Els dos primers períodes van deixar una sensació agredolça per a un Barça que va anar sempre a remolc. La superioritat física del conjunt local va dificultar que les blaugranes trobessin espais en un atac massa estàtic i sense fluïdesa, i només anotessin 7 punts en els primer 10 minuts, amb un parcial de 15-7.

Al darrere el Barça CBS no estava bé i la Neus Amengual una de les jugadores de referència del Sant Josep, estava molt encertada i amb molt joc a les seves mans, un fet que va permetre mantenir sempre la diferència per sobre dels set punts. Al descans, les locals dominaven en el marcador per un 36–27.

Reacció blaugrana

Després del pas pel vestidor, la dinàmica del duel va canviar completament. Les d’Isaac Fernández, amb Marta Canella com a màxima anotadora de l’equip amb 13 punts, i molt ben acompanyada per una Júlia Rueda molt fiable, van passar a trobar molts més espais en atac, gràcies al dinamisme en les transicions que permetria trobar llançaments més còmodes. També va millorar la tasca rebotadora, faceta en la que Carolina Guerrero i Itziar Llobet van fer-se amb sis rebots cada una.

Així i tot, l’equip local també es va mostrar molt encertat i el partit no es va arribar a decidir fins a l’últim minut. Finalment, un 58–60, que permet al Barça CBS mantenir-se com a líder invicte del seu grup. El proper diumenge 15 de novembre, l’equip blaugrana rep la visita del Germans Homs-UE Mataró.