El Dembélé més golejador

El Dembélé més golejador

El davanter francès ha marcat tres gols en els seus últims sis partits amb el Barça

Ousmane Dembélé està d’enhorabona. El davanter francès del FC Barcelona està transformant el seus minuts jugats en gol i, aquesta temporada, ja en porta 3 en 8 partits. Concretament, 3 en els darrers sis partits del Barça.

Ara ja està completament recuperat de la lesió en el tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa dreta, que el va apartar del terreny de joc durant 192 dies la temporada passada, i això es nota sobre la gespa.

Contra el Betis, per exemple, el jugador va ser una peça clau en un bon primer temps, atacant una vegada i una altra per la seva banda. Així, precisament, va arribar l’1-0 (min 22), després que Griezmann veiés la seva incorporació. L’11 blaugrana va provar una rematada potentíssima marca de la casa, amb la cama esquerra, després de retallar Álex Moreno per obrir la llauna.

Ja ho havia fet contra la Juventus, en el segon partit de la fase de grups de la Champions, amb un altre bon gol que va posar l’1-0 al marcador. Contra el Ferencváros, Dembélé també va veure porteria, quan va tancar el resultat amb el 5-1 definitiu.

Amb el gol que va marcar, doncs, contra el Betis, Dembélé va tornar a marcar a la Lliga més d’un any després, ja que l’últim cop que ho havia fet va ser el 6 d’octubre del 2019, contra el Sevilla

En total, el francès suma 22 gols en 82 partits amb la samarreta del Barça. La seva temporada més golejadora va ser la 2018/19, quan va fer 14 dianes en 42 partits. Uns números que aquest curs espera superar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut