[PRÈVIA] Andorra - Barça B: Primera prova fora de casa

[PRÈVIA] Andorra - Barça B: Primera prova fora de casa

[19 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV +] El filial blaugrana juga avui el primer partit de Lliga lluny de l’Estadi Johan Cruyff marcat per les 11 baixes que arrossega i que el fan viatjar amb quatre jugadors juvenils

El Barça B encara la primera sortida de la temporada lluny de l’Estadi Johan Cruyff en el pitjor moment. L’equip de Garcia Pimienta, tercer classificat del Grup 3A de Segona Divisió B amb quatre punts, afronta la visita al camp de l’Andorra, setè classificat amb tres punts, marcat per les 11 baixes –8 per lesió i 3 per la convocatòria del primer equip-- que arrossega el filial i que l’obliguen a viatjar amb quatre jugadors juvenils en una convocatòria formada per només 17 jugadors. El partit es jugarà a les 19.00 hores a l’Estadi Prada de Moles i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món per la plataforma Barça TV+.

La setmana ha estat complicada al filial blaugrana. Andrés Solano ha estat operat amb èxit de la lesió de menisc extern i del lligament encreuat anterior del genoll dret que va patir contra el Prat, Igor viatjarà demà a Finlàndia per operar-se de la ruptura al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra que va patir en el mateix partit, mentre que Hiroki Abe ha patit una lesió del bíceps femoral de la cama dreta i Ilaix un esquinç del lligament lateral intern del turmell dret, tots dos durant els entrenaments, que els impediran jugar aquesta tarda. Tot i les adversitats, Garcia Pimienta espera que el seu equip es creixi i doni la cara avui contra un rival que ha empatat els seus primers tres partits als camps del Llagostera (0-0) i Cornellà (2-2) i a casa amb l’Espanyol B (2-2). Un Andorra, entrenat per Nacho Castro, que es caracteritza per la seva aposta per la possessió de la pilota i per comptar en la seva plantilla amb els exblaugranes Bañuz, Adrià Vilanova, Martí Vilà, Martí Riverola, Pau Martínez i Sergi Serrano.

previa andorra 1

El darrer precedent entre tots dos equips el trobem en l’empat sense gols (0-0) a l’Estadi Johan Cruyff a la primera volta de la temporada 2019/20 precisament el dia que es commemorava el 40 aniversari de la Masia. Aquell dia, tant Kike Saverio com Hiroki Abe van desaprofitar dues claríssimes oportunitats de gol que van impedir el triomf blaugrana. El partit de la segona volta a Prada de Moles no es va poder disputar a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit de Sarsanedas, Balde, Collado, Hiroki, Igor, Ilaix Moriba, Solano i Maia, que arrossega una lumbàlgia i, per precaució, descansarà en aquest partit. El porter Arnau Tenas, Mingueza i Konrad, en dinàmica de primer equip, tampoc entren a la convocatòria. La llista de 17 jugadors convocats la formen: Iñaki Peña, Carevic, Ramos Mingo, Comas, Mika, Álvaro Sanz, Oriol Busquets, Jandro, Lucas de Vega, Nico, Matheus, Nils, Manaj, Zeballos, Peque i els juvenils José Marsà i Ilias.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut