El Barça de Saras, líder en assistències

El Barça de Saras, líder en assistències

Les 31 assistències son la millor marca de Jasikevicius com a entrenador

El Barça de Saras va repartir aquest dijous, a la pista de l’Alba de Berlin, un total de 31 assistències en el brillant triomf per 67-103 dels blaugranes. Aquesta és la segona millor marca de la història del Club a l’Eurolliga, per darrere de les 32 que va repartir el curs 2017/18 a la pista del Khimki. L’equip va demostrar que mou la pilota amb un joc alegre i que busca el company millor situat.

Cal destacar que aquestes 31 assistències són el millor registre a Europa d’un equip entrenat per Sarunas Jasikevicius, que en la seva etapa al Zalgiris va fixar el seu rècord en 29 passades a cistella. Després de set partits disputats la mitjana del Barça a l’Eurolliga és de 20 assistències per partit, la xifra més alta de la competició seguit per l’Anadalu Efes amb 19,67.

Calathes iguala Heurtel

El partit contra l’Alba, a més, va deixar una altra gran dada: les 12 assistències de Nick Calathes, que igualen el millor registre d’un jugador blaugrana a l’Eurolliga. Aquest honor el comparteix amb Thomas Heurtel, que també va repartir 12 assistències el curs 2018/19 a la pista del CSKA de Moscou.

Calathes

Rècord de valoració

Els 140 punts de valoració com a equip son un nou rècord per al Barça a l’Eurolliga. L’anterior registre de 139 feia 15 anys que es mantenia vigent. Va ser en un Barça – Cibona Zagreb de la temporada 2005-06. L’exhibició a Berlín, a banda d’un gran joc coral, ha servit per establir un nou rècord.

Líder també a l’ACB

Els de Saras també lideren la classificació d’equip amb més assistències a la Lliga Endesa amb una mitjana de 20,88 partit. El segueixen l’Hereda San Pablo Burgos (20,4), el Baxi Manresa (20,1) i el Reial Madrid (19,1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut