Ter Stegen rep l’alta mèdica i entra en la convocatòria del Barça - Dinamo de Kíev

Ter Stegen rep l’alta mèdica i entra en la convocatòria del Barça - Dinamo de Kíev

El porter alemany és la principal novetat d’una llista de 21 jugadors

Marc ter Stegen ha rebut l’alta mèdica i estarà a disposició de Ronald Koeman per al partit d'aquesta nit contra el Dinamo de Kíev. El tècnic ha decidit incloure’l en una llista de 21 convocats per al duel corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Champions.

Un duel contra l’equip ucraïnès que el Barça espera guanyar per poder seguir sumant els seus partits per victòries i consolidar-se al primer lloc de la classificació. Per aquest duel, doncs, Ronald Koeman ha decidit convocar 21 futbolistes.

Són Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior i Iñaki Peña.

Entrenament d’activació abans del partit

El FC Barcelona ha dut a terme aquest dimecres al matí, cap a les 10.15 hores, la darrera sessió preparatòria per al duel d’aquest dimecres al Camp Nou. Un entrenament d’activació que s’ha dut a terme a la Ciutat Esportiva i que ha comptat amb els disponibles de la plantilla de Koeman.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut