Barça - Dinamo de Kíev: Amb l’objectiu de seguir amb la bona dinàmica europea

Barça - Dinamo de Kíev: Amb l’objectiu de seguir amb la bona dinàmica europea

Els de Ronald Koeman reben la visita del conjunt ucraïnès en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions

Torna la Lliga de Campions i ho fa al Camp Nou. Amb un partit en què el Barça buscarà enfortir la seva condició de líder en solitari del grup G, sumant el tercer triomf en tres jornades. Els de Ronald Koeman voldran seguir aquest dimecres (21 hores) amb la bona trajectòria d’aquest curs a la Champions i al davant es trobaran un rival contra el que fa 11 anys no es veuen les cares.

El rival

Als tres jugadors (Buschan, Mykolenko i Boyko) que ja estaven en quarantena després de donar positiu per coronavirus, aquesta setmana s'han sumat sis noms més (Tsitaishvili, Garmash, Duelund, Karavaev, Belutse and Shaparenko) a la llista dels futbolistes que no han pogut viatjar a Barcelona per culpa del virus. A més, l'equip ucraïnès té 2 lesionats, Burda i Kostevych.

Molt tocat per les baixes, això significa que només hi ha 13 jugadors de la llista A a la convocatòria, el mínim exigit per la normativa de la UEFA, i que els sis restants formen part de la llista B. Tot i així, el Dinamo de Kíev no ho posarà fàcil, ja que vol aconseguir el seu primer triomf.

  • Entrenador: Mircea Lucescu
  • Balanç a la Champions: 1 empat i 1 derrota
  • Màxim golejador a la UCL: Carlos de Pena (1 gol)
1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-dynamo-min

Precedents

El Barça s’ha enfrontat al Dinamo de Kíev en cinc eliminatòries europees. La darrera va ser a la fase de grups de la Champions 2009/10 i que va acabar amb dos triomfs culers. Els dos equips també es van enfrontar als quarts de final de la Recopa 1990/91, a les semifinals de la Copa d’Europa del 1991/92 que acabaria guanyant el Barça amb el gol de falta de Koeman, i a la Lliga de Campions dels cursos 1993/94 i 1997/98.

El Barça

Els culers, doncs, arriben al partit després de l’empat contra l’Alabès a la Lliga, però amb dos triomfs en dos partits a la Champions. El darrer, a Torí, contra el Juventus (0-2), en un gran partit de futbol.

Així doncs, ara l’objectiu és intentar repetir-lo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut