Setmana atípica amb aturada per seleccions

Setmana atípica amb aturada per seleccions

El Barça es queda sense sis jugadors aquesta setmana per l’amistós de dijous España-Brasil i el manager Txus Lahoz està convençut que l’aturada serà positiva per fer un “reset mental”

Setmana d’aturada per compromisos internacionals, amb un España-Brasil el proper dijous dia 5/11 en l’horitzó amb la participació de sis jugadors del Barça. Lozano i Dídac (España), i Ferrao, Marcenio, Dyego i Daniel (Brasil) jugaran l’amistós internacional i Plaza es quedarà amb només 7 efectius per les lesions també de Feixas, Aicardo i Adolfo. “Serà una setmana atípica però que molt probablement ens vindrà bé per fer un reset mental després d’un desgast molt gran per la pressió d’haver de guanyar la Champions sí o sí i que ens ha passat factura a la lliga”, diu el manager Txus Lahoz.

La competició torna el dimecres 11/11

Els proper partit oficial del Barça serà d’aquí a deu dies, el dimecres 11/11 a la pista d’Osasuna-Magna (horari per confirmar), i 48 hores després arribarà el derbi contra Industrias Santa Coloma al Palau. “No dubtem del projecte, el vestuari està unit, l’equip juga bé i dona la cara i tots estem convençuts que estem vivint una situació passatgera i seguim confiant en un equip que fa tres setmanes era campió d’Europa i que té molt recorregut per endavant”, afirma Lahoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut