FC Barcelona B - Prat: El treball i la insistència es queden sense premi (0-0)

Els de García Pimienta, seguits de prop per Koeman i el seu cos tècnic, han dominat la possessió i han acumulat més xuts a porta que els pratencs

Els culers, tot i apoderar-se de la pilota durant els 90 minuts i aglutinar les aproximacions al final del partit, no han tombat la resistència del Prat. El 0-0 vist al Johan Cruyff en la jornada 3 de la Segona Divisió B deixa un balanç d'un empat i una victòria dels blaugranes en aquestes primeres pinzellades lligueres.

Una primera meitat sense gols

Sota l'atenta mirada de Ronald Koeman i el seu cos tècnic, els futbolistes del Barça B han maldat per superar la pressió asfixiant del Prat, que ha tingut el seu efecte en l'electrònic. Perquè, en els 45 primers minuts d'aquesta jornada 3, els de García Pimienta no han pogut inquietar la calma del porter Craviotto.

A l'altre costat, Iñaki Peña ha vist com Domi ha estavellat una pilota al travesser. Una rematada que ha arribat gràcies a una centrada del lateral esquerre visitant John Neeskens. El fill de l'estimat exbarcelonista Johan Neeskens

DSC_1867-min

En l'absència de les estadístiques ofensives blaugranes han aparegut les lesions culers. El lateral dret Solano i Igor, que precisament havia substituït al defensor colombià, han hagut d'abandonar el matx abans d'hora.

A la segona part tampoc es desfà l'empat

Amb el conjunt pratenc més tancat, el Barça B ha tingut encara més la possessió de la pilota. Ara bé, el Prat s'ha apoderat de més aparicions perilloses en els primers compassos de la segona meitat. Arnau Comas, primer, i Iñaki Peña, després, amb una intervenció a Putxi, han estat providencials per evitar el 0-1. Entremig d'aquestes dues aproximacions rivals, Konrad de la Fuente ha canalitzat el domini absolut dels culers amb un un contra un davant Craviotto, que tampoc ha acabat amb gol.

Així doncs, el partit s'ha dirigit als darrers 15 minuts amb 0-0. Matheus, amb un llançament de falta lateral, Hiroki Abe, sol davant el porter visitant, i Konrad, amb una rematada al pal, han acumulat mèrits per inaugurar l'electrònic en els darrers sospirs.

Finalment, tot i l'ambició i intensitat per apoderar-se de tres punts més en el grup 3 de la Segona Divisió B, els de García Pimienta han consumat l'empat. Quatre punts en dos partits és el balanç del Barça B en aquest inici lliguer, que el pròxim cap de setmana del 7 i 8 de novembre oferirà un Andorra-Barça B.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 0
Prat, 0

Barça: Iñaki Peña, Solano (Igor, min. 17 (Álvaro Sanz, min. 34)), Comas, Ramos Mingo, Mika Mármol, Ilaix Moriba, Oriol Busquets, Lucas de Vega (Matheus, min. 68), Konrad de la Fuente, Rey Manaj (Zeballos, min. 68) i Gustavo Maia (Hiroki Abe, min. 68).
Prat: Craviotto, Neeskens, Ricarte, Javi Martos, Diego, Adri Díaz, Putxi, Montero (Recort, min. 89), Guzmán (Alberto Padilla, min. 68), Domi (Artigas, min. 79) i Ufano (Marc Padilla, min. 68).

Àrbitre: Baiges Dones. Ha amonestat amb targeta groga el local Ramons Mingo (min. 9) i els visitants Putxi (min. 53) i Neeskens (min. 77).