Àmplia victòria i liderat en solitari

El Barça de bàsquet femení supera l'Anagán Casablanca per 76-53 i suma un ple de quatre partits guanyats en les quatre jornades que ha celebrat

El Barça CBS de bàsquet femení s’ha situat al capdavant del Grup C de la Lliga Femenina 2 en solitari, després de guanyar el passat dissabte l’Anagán Casablanca de Saragossa per 76-53 en partit celebrat a porta tancada al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Tot i la claredat del resultat, l’enfrontament va iniciar-se d’una manera favorable a l’equip visitant, que va poder acabar el primer quart amb un avantatge de sis punts (18-24). L’equip blaugrana va sortir amb una determinació molt diferent en el segon quart, en la que es va mostrar molt superior al seu rival, que únicament va poder anotar vuit punts en aquest període, que amb un 24-8 va permetre encarar el partit a favor de les blaugrana i arribar al descans amb un resultat favorable de 42-32.

L’inici de la segona part es va mostrar igualada, però novament el Barça CBS va ser molt superior en el quart final del partit en el que el Casablanca es va veure totalment superat i amb poc encert ofensiu. Un parcial de 18-7 en el quart definitiu va corroborà una clara victòria per 76-53, que combinada amb la derrota de l’Unílever Viladecans davant l’Áureo Sant Josep mallorquí per 61-65, permet l'equip que entrena Isaac Fernández encapçalar en solitari la classificació del Grup C de la Lliga Femenina 2, amb quatre victòries en les quatre jornades que ha celebrat, tot i que hi ha equips amb partits pendents.

Jessica Fequiere, destacada

Per part barcelonista va destacar la tasca efectuada per la canadenca Jessica Fequiere, màxima anotadora del partit amb 23 punts, amb tres encerts de tres llançaments de tres punts i que també va ser la màxima rebotadora. Fequiere va obtenir una valoració de 28 al final del partit, i juntament amb Kristina Rakovic (18 punts) i Ainhoa López (16) van sumar més punts que tot l’equip rival.