[PRÈVIA] Barça B - Prat: Amb el record del 2-2 de la temporada passada

[PRÈVIA] Barça B - Prat: Amb el record del 2-2 de la temporada passada

[18 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV +] El filial blaugrana rep avui a un rival que signa un bon inici de Lliga i que el curs passat es va emportar un valuós punt de l’Estadi Johan Cruyff

En aquest nou format de Lliga a la Segona Divisió B no s’hi val a badar. No hi ha ni un sol moment per al respir i tothom està obligat a sumar el màxim número de punts per assegurar el primer objectiu de la temporada: la nova Lliga de la categoria que passarà a nomenar-se Primera Divisió RFEF. El Barça B va començar la temporada amb una important victòria contra el Nàstic (1-0), amb gol de Comas, no va jugar la passada jornada degut als positius per COVID-19 detectats a la plantilla de l’Olot i aquesta tarda busca a l’Estadi Johan Cruyff un segon triomf davant del Prat que li serveixi per adquirir tota la confiança que necessita un projecte jove i nou com és aquest de Garcia Pimienta (18.00 hores).

Una victòria que el filial blaugrana, tercer classificat amb un partit menys, buscarà sota el record del 2-2 de la passada temporada quan el Barça B va realitzar un gran partit, amb dos gols espectaculars de Collado i Riqui Puig, però que no li va valer per superar al Prat. L’equip de Pedro Dólera arriba, a més, en cinquena posició després de signar un bon inici de temporada en el que va perdre per 2-1 a camp de l’Espanyol B, en un partit en el que va merèixer un millor resultat, i va guanyar al Cornellà per 1-0, amb gol de Montero. El partit és disputa a porta tancada i es podrà seguir per televisió a Barça TV i Esport3 i a tot el món per la plataforma Barça TV+.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per aquest partit de Sarsanedas, Mingueza, Balde, Collado i Jandro, que arrossega unes molèsties i, per precaució, descansarà en aquest partit. El porter Arnau Tenas, en dinàmica de primer equip, tampoc entra a la convocatòria. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Iñaki Peña, Carevic, Solano, Igor, Ramos Mingo, Comas, Mika, Álvaro Sanz, Oriol Busquets, Ilaix, Lucas de Vega, Nico, Matheus, Konrad, Nils, Manaj, Zeballos, Hiroki, Maia i Peque.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut