“No hi ha dubtes, aquest és un projecte guanyador”

“No hi ha dubtes, aquest és un projecte guanyador”

El Director d’Esports Professionals del Club, Albert Soler, va mostrar el seu suport total al Barça de futbol sala després del mal inici de lliga de l’equip

El Director d’Esports Professionals del Club, Albert Soler, va mostrar la seva confiança absoluta amb el manager Txus Lahoz, amb el tècnic Andreu Plaza i amb la plantilla després d’una nova ensopegada a casa contra el Fútbol Emotion Zaragoza (2-2).

Suport de la cúpula

“No hi ha dubtes, aquest equip ho ha guanyat tot en els últims anys, és un projecte guanyador i amb Txus i Andreu al capdavant el Barça de Futbol Sala ens seguirà donant moltes alegries en els propers anys”, diu Albert Soler, que recorda que l’equip fa quinze dies va ser campió d’Europa i que ha guanyat 6 dels últims 8 títols oficials en joc en les dues últimes temporades.

“Possiblement estem pagant la pressió que teníem d’haver de guanyar la Champions sí o sí després d’un final de lliga atípic i la derrota inesperada al play-off exprés, però estem en el màxim exponent d’un cicle guanyador i no hem de perdre la calma per sis partits dolents”, argumenta Soler.

Andreu Plaza, autocrític

El tècnic no es va excusar en la jugada decisiva del penal per justificar l’empat. “No hem estat bé, avui els àrbitres han condicionat el resultat però els àrbitres no són els culpables que anem últims, l’equip juga tensionat i necessitem una victòria per sortir d’aquesta dinàmica”, explica Plaza.

Per la seva banda, Daniel Shiraishi també culpa la mala dinàmica de l’empat contra el Fútbol Emotion Zaragoza. “En unes altres circumstàncies és un partit que no se’ns hauria escapat, però ara tot surt malament i hem de treballar per revertir aquesta situació, l’aturada per seleccions ens anirà bé per netejar el cap i partir de zero”, diu Daniel.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut