Dicsa Modular Cisne – Barça: A tancar la trilogia amb victòria

Dicsa Modular Cisne – Barça: A tancar la trilogia amb victòria

(17:00 hores) Els blaugranes, després dels triomfs contra l’Aalborg (dijous) i el Benidorm (divendres), vol arrodonir la sèrie de tres partits en tres dies a Pontevedra

El Barça tancarà aquest divendres (17 hores, Esport3 + LaLigaSportsTV), a Pontevedra, la sèrie de tres partits en tres dies que l’esperava per a aquesta setmana. A la pista del Dicsa Modular Cisne, el conjunt de Xavi Pascual vol arrodonir la trilogia de partits amb una tercera victòria, després dels triomfs al Palau contra l’Aalborg (42-33) en Champions i contra el Benidorm (43-29) en partit ajornat de Lliga.

A principis de setmana Xavi Pascual explicava que davant de la situació excepcional que es viu calien solucions excepcionals, i una d’elles era situar partits ajornats entre mig d’altres partits, com ha passat ara. “No és la millor forma, però ara mateix és la única”, afegia el tècnic. Per aquest motiu prenia encara més importància la profunditat de plantilla, i Pascual pot comptar amb 20 jugadors, donant descans a quatre en cada partit. Per al partit d’aquest dissabte a Pontevedra han tornat a la llista Sorhaindo, Aleix, Mortensen i N’Guessan, mentre que descansen Ariño, Pálmarsson, Cindric i Dolenec.

Inicis contraposats

El Dicsa Modular Cisne és un dels equips que va assolir l’ascens a la Lliga Sacyr ASOBAL en acabar abans d’hora les competicions del curs passat. El conjunt gallec va liderar durant gran part de la temporada la classificació de la Divisió d’Honor Plata, i en aquest inici de curs només ha pogut aconseguir una victòria en sis partits fins al moment.

Per la seva banda, el Barça defensarà el liderat al pavelló municipal de Pontevedra, després d’aconseguir fins al moment el ple de punts. En els vuit partits que han disputat fins ara, els blaugranes han aconseguit vuit victòries, amb un balanç de 311 gols a favor i 180 en contra.

Després d’aquest partit la competició s’aturarà per donar pas als compromisos internacionals. Durant la setmana està previst que 15 jugadors blaugranes es concentrin amb les respectives seleccions abans d’incorporar-se de nou al Club per afrontar una recta final d’any molt exigent i apassionant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut