Real Betis – FC Barcelona Femení: Torna el futbol

Real Betis – FC Barcelona Femení: Torna el futbol

Després de l’aturada per seleccions, les blaugranes tornen a la Liga Iberdrola

Dissabte a les 12 h i en directe per LaLigaSportsTV, el FC Barcelona Femení visitarà la Ciudad Deportiva Luis del Sol de Sevilla per jugar davant el Real Betis, a la quarta jornada de la Liga Iberdola.

Les de Cortés comencen una autentica marató de partits, que els portarà a jugar 6, en els propers 22 dies. A Sevilla han viatjat 18 jugadores, amb les altes de Jenni Hermoso i Leila Ouahabi . Martens no va poder viatjar degut a una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta i Sandra Paños, Gemma Font i Andrea Falcón, continuen de baixa.

Tornar a competir

Aquest serà el primer partit després de l’aturada per seleccions i les blaugranes, en els darrers partits, sempre han tret bons resultats davant el Betis: Sis triomfs en els sis darrers enfrontaments.

El FC Barcelona porta 8 partits seguits sense encaixar cap i gol i està a 90 minuts d’igualar la fita de 9 partits seguits sense encaixar en Lliga, que va ser entre novembre del 2014 i gener del 2015.

Les blaugranes ocupen el primer lloc de la classificació amb 9 punts, en tres partits i 16 gols a favor i cap en contra. Davant tindrà un Betis que ha sumat un punt a les tres primeres jornades de la competició, amb un empat al camp de l’Athletic Club de Bilbao i dues derrotes per la mínima davant el Santa Teresa i l’Eibar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut