Garatge Plana Girona – Barça: A competir amb convenciment

Garatge Plana Girona – Barça: A competir amb convenciment

(18.00 hores, OKliga.TV) El conjunt blaugrana buscarà la cinquena victòria davant un equip molt competitiu

En una tarda de panellets, castanyes i evitant el toc de queda, el Barça d’hoquei patins afronta la sisena jornada de l’OK Lliga visitant el Garatge Plana Girona (18.00 hores, OKLiga.TV). L’objectiu és assolir la cinquena victòria a la competició regular per seguir sumant de tres en tres després de les bones actuacions contra Vendrell (4-8) i Noia Freixenet (8-1). I, segons Edu Castro: “l’equip està bé, els dos últims partits han estat molt convincents, fent un joc alegre i creient en el que fem”.

Castro també ha subratllat que el conjunt de Ramon Benito i Marc Comalat s’ha reforçat aquest estiu amb les incorporacions de David Gelmà (Scandiano) i Àlex Grau (Lloret). “Són més competitius que altres anys i el ‘Jaumet’ (Llaverola) segueix sent una garantia”. A banda del porter de 45 anys, que la temporada 93/94 va militar a Can Barça, cal tenir en compte jugadors com Humberto Mendes, Gerard Pujol, Xevi Gurri, Pau Palacín i David Carles.

L’equip barcelonista ha realitzat aquest divendres l’última sessió preparatòria abans del duel. L’ha fet a Cerdanyola del Vallés (per motius logístics del Palau), des d’on Sergi Fernández ha destacat que “sempre que anem a Girona ens costa moltíssim guanyar”. El porter barcelonista considera que “hem entrenat molt bé durant la setmana i hem intentat treballar aspectes que ens puguin donar avantatge durant el partit”. “Haurem de començar concentrats al 100%”. “El Girona és un rival molt perillós”, insisteix, tot reconeixent l’alt rendiment del seu homòleg Jaume Llaverola: “és digne d’admirar”. “No per tenir 45 anys, sinó per la forma que té d’aturar”. “En els últims partits contra nosaltres ha fet grans partits i el felicito”. Els àrbitres seran Oriol Pérez i Albert Márquez.

La Lliga Europea, suspesa

La secció ha conegut aquesta setmana que l’inici de la Lliga Europea 2020/21 ha quedat ajornat. El World Skate Europe-Rink Hockey ha comunicat que les competicions continentals no es disputaran fins ja començat el 2021, obrint la porta a un canvi de format. D’aquesta forma, no es disputarà el Barça-Benfica previst pel 7 de novembre ni els altres duels contra el Bassano italià i el Diessbach suís.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut