El Barça s’endú el primer derbi a la pista del Joventut

El Barça s’endú el primer derbi a la pista del Joventut

L’equip blaugrana obté una àmplia victòria per 57-73 i és colíder del Grup C de la Lliga Femenina 2

El Barça Bàsquet Femení ha guanyat el primer derbi català que s’ha celebrat a la Lliga Femenina 2 de bàsquet, al superar el Joventut amb una ampli avantatge de 16 punts (57-73), en partit disputat aquest diumenge al Pavelló Municipal d’Esports de Badalona. El domini del rebot i les pèrdues de pilota per part de les jugadores locals han incidit en el joc dels dos equips i han ajudat a decantar l’enfrontament a favor de les barcelonistes.

Tres de les jugadores del Barça han superat els deu punts, amb Itziar Llobet, que ha encertat quatre triples dels cinc que ha intentat, com a màxima anotadora amb 16 punts, seguida d’Ainhoa López (13) i Marta Canella (11), mentre que Kristina Rakovic ha aportat 10 punts. Per part de l’equip verd-i-negre, la màxima anotadora ha estat l'exjugadora del Barça Paula Curto, amb 15 punts.

Després del seu pas per Badalona, l’equip que entrena Isaac Fernández segueix amb pas ferm en aquest inici de lliga regular, en la què suma tres victòries en els tres primers partits disputats i lidera la classificació del Grup C juntament amb el Unilever Viladecans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut