Barça – Noia Freixenet: Golejada culer al Palau (8-1)

Els blaugrana es retroben amb el triomf com a locals en un bon partit de tot l’equip i gràcies als gols d’Helder Nunes (3), Pablo Álvarez (3), Bargalló i Alabart

Gran golejada blaugrana al Palau. Els culers han superat amb claredat al Noia Freixenet (8-1) i tornen a guanyar com a locals després de la derrota contra el Liceo de fa dues setmanes. Els hat-tricks d’Helder Nunes i Pablo Álvarez, sumats als gols de Bargalló i Alabart, donen un triomf contundent als d’Edu Castro.

Bon inici local

El matx ha iniciat de manera favorable als culers, que s’han avançat ràpidament: Pau Bargalló, entrant pel lateral de l’àrea i superant Martí Zapater, ha estat l’encarregat d’estrenar el marcador (1-0, min. 4). Només cinc minuts després, Helder Nunes, després d’una bona combinació blaugrana, ha duplicat l’avantatge (2-0, min. 5) per encarrilar el partit. Un resultat que, tot i el domini culer, no es tornaria a moure fins al descans.

Pluja de gols blaugrana

Ja a la segona meitat, però, els barcelonistes han millorat l’efectivitat en atac i no han donat opció als visitants. Tot i el gol inicial de Roc Pujadas (2-1, min. 28), cinc gols culers en només quatre minuts han sentenciat el matx. Primer amb dos gols d’Helder Nunes, de falta directa (3-1, min. 31), de nou el portuguès de falta directa per aconseguir el hat-trick (4-1, min. 32). Tot seguit, Pablo Álvarez, que tot i estar el Barça amb un jugador menys, ha aconseguit un hat-trick de manera consecutiva: un doblet en un minut (5-1 i 6-1, min. 34) i el tercer després d’una assistència de Bargalló (7-1, min. 35).

La piconadora blaugrana no s’ha aturat, i Alabart, aixecant i picant des de darrere la porteria, ha anotat el definitiu (8-1, min. 43). Finalment, victòria contundent dels culers que tornen a guanyar al Palau i mantenen la bona dinàmica iniciada la passada setmana al Vendrell.

Barça, 8
Noia Freixenet, 1

Barça: Egurrola, Bargalló, Alabart, Helder Nunes, Joao Rodrigues – cinc inicial-. Matias Pascual, Pablo Álvarez, Sergi Panadero, Nil Roca.
Noia Freixenet: Martí Zapater, Pol Manrubia, Xavi Costa, Jordi Ferrer, Aleix Esteller -cinc inicial-. Roc Pujadas, Adrià Ballart i Roger Monserrat.
Gols: 1-0, Bargalló (min. 4); 2-0, Helder Nunes (min. 9); 2-1, Roc Pujadas, falta directa (min. 28); 3-1, Helder Nunes, falta directa (min. 31); 4-1, Helder Nunes, falta directa (min. 32); 5-1, Pablo Álvarez (min. 34); 6-1, Pablo Álvarez (min. 34); 7-1, Pablo Álvarez (min. 35); 8-1, Alabart (min. 43).
Àrbitres: Daniel Villar i Rubén Fernández. Blaves al local Matias Pascual i als visitants Xavi Costa i Aleix Esteller. Faltes: 14-13