Andreu Plaza: “El missatge al vestidor és de confiança”

Andreu Plaza: “El missatge al vestidor és de confiança”

L’entrenador i Ferrao elogien el joc i l’actitud de l’equip en el partit contra Movistar Inter i asseguren que aquest és el camí a seguir per sortir de la mala ratxa de resultats a la lliga

El Barça afronta diumenge a Valdepeñas un desplaçament molt complicat a la pista del subcampió de Copa i de lliga (diumenge, 12h, Gol).  No només això, en només quatre dies els blaugrana encadenen dos desplaçaments complicats a Valdepeñas i a Palma (dimecres, 18:30h). Els de Plaza tenen la necessitat de sumar els tres punts després de registrar un mal inici de lliga amb tres derrotes i un empat en quatre partits de lliga. A més, l’equip té baixes importants per al partit a Valdepeñas. No hi seran Joselito, confinat, i Dyego, sancionat. També és baixa Miquel Feixas i és dubte Aicardo, ambdós lesionats i pendents de proves.

Plaza, amb confiança

“El missatge al vestidor és de confiança, veig a l’equip tranquil i amb ambició. El joc i l’actitud del partit contra Movistar Inter em deixa molt tranquil, som els mateixos de sempre i tinc la seguretat que més aviat que tard remuntarem el vol a la lliga”, diu Plaza, que també creu que “hem d’analitzar la situació amb perspectiva, ni som els millors del món quan guanyem títols ni tampoc som els pitjors quan encadenem tres partits sense guanyar”. El discurs de Plaza és optimista i també autocrític.

“No es pot repetir la primera part del partit contra Còrdova, és l’únic moment en que que no hem estat a l’alçada. En canvi, en la resta de partits hem jugat a un bon nivell, ens ha faltat encert i sort en els petits detalls, però el compromís que demostra l’equip en cada partit és inqüestionable i això és el més important”, diu el tècnic.

Ferrao, responsabilitzat

“Em trobo bé després de deu dies parat per un problema muscular a la Champions. Vaig tenir bones sensacions contra Inter i ara vull ajudar l’equip”, explica sobre el problema al bessó esquerra que arrossega des del partit contra KPRF.

“Sabíem que seria una lliga diferent i que això podia passar, tot ve molt condicionat per l’objectiu d’aconseguir la Champions, però ara això ja és passat i hem canviat el xip, toca mirar endavant i ens hem de prendre cada partit com si fos una final perquè necessitem sumar”, diu Ferrao. “El joc contra Inter va ser molt bo, vam crear moltes ocasions i tenim la seguretat que els mals resultats són una situació passatgera i estem convençuts que serem capaços de canviar la dinàmica”, explica el pivot.

Valdepeñas, un rival molt complicat

L’equip que entrena David Ramos manté el bloc de la temporada passada, quan van ser subcampions de Copa i lliga, i han incorporat jugadors de molt talent com l’exblaugrana Sergio González i el pivot brasiler Matheus Preá. “És una de les pistes més difícils de la lliga, però si estem al nostre nivell podem guanyar a qualsevol equip i a qualsevol pista”, avisa Ferrao. “Ara necessitem rivals forts perquè sabem que si no estem al 100% o al 120% i amb els cinc sentits posats en el partit les nostres opcions es redueixen molt”, diu Plaza.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut