Barça-Acunsa GBC: Retorn al camí del triomf (87-60)

Barça-Acunsa GBC: Retorn al camí del triomf (87-60)

Victòria blaugrana al Palau, amb un partit molt complet i una gran actuació dels joves valors Bolmaro i Sergi Martínez

Victòria del FC Barcelona contra l’Acunsa GBC al Palau Blaugrana, en el partit corresponent a la jornada 4 que es va haver de suspendre per diversos positius de coronavirus en l’equip blaugrana. Els homes de Sarunas Jasikevicus s’han mostrat molt superiors, pràcticament des del principi, i la fortalesa defensiva mostrada, així com la intensitat en totes les facetes del joc, ha estat clau en el triomf final. La gran actuació dels joves Bolmaro -10 assistències- i Sergi Martínez -10 punts i 7 rebots-, una gran notícia.

Un resultat (87-60) que permet als blaugrana tornar al camí del triomf -després de la derrota del cap de setmana contra el Baskonia-, en el primer dels tres partits que s’han de jugar aquesta setmana al Palau. Perquè ara, el proper repte serà contra el Reial Madrid, a l’Eurolliga, el proper divendres, abans de rebre la visita del MoraBanc Andorra a l’ACB.

Tot i que el Barça ha patit una mica en l’inici, amb un Acunsa GBC que s’ha mostrat ferm (15-15, min 4), els blaugrana han reaccionat amb un gran joc interior i actitud defensiva, intens en totes les línies i amb un bon inici de Pustovyi, Sergi Martínez o Bolmaro (26-15, min 10). Precisament Pustovyi, així com també Davies, han acabat sent els més anotadors del bàndol blaugrana, amb 15 punts. 

Però ha estat la defensa asfixiant la que ha forçat pèrdues visitants i ha frenat els intents del Gipuzkoa Basket. Amb les diferències controlades (44-31, min 20), un parcial a favor de 12-0 ja en el tercer quart ha acabat de trencar l’enfrontament (60-37, min 26). Perquè el darrer parcial, ja vist per sentència, ha servit per acabar d’ampliar les distàncies fins al 87-60 final.

LA FITXA DEL PARTIT

Barça, 87
Acunsa GBC, 60

Barça: Hanga (7), Bolmaro (8), Abrines (-), Smits (7), Oriola (11) –cinc inicial- Pustovyi (15), Badio (5), Davies (15), Calathes (3), Martínez (10), Heurtel (2), Kuric (4)

Acunsa GBC: Faggiano (7), Radoncic (4), Dee (-), Francis (11), Echenique (17) –cinc inicial- Olaizola (-), Span (9), Pere Tomàs (3), Okouo (4), Magarity (3) Oroz (2).  

Parcials: 26-15, 44-31, 70-49, 87-60.

Àrbitres: Rubén Sánchez, Luis Miguel Castillo, Óscar Perea.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut