FC Barcelona B – Family Cash Alzira FS: Triomf vibrant per iniciar la Lliga (6-3)

FC Barcelona B – Family Cash Alzira FS: Triomf vibrant per iniciar la Lliga (6-3)

El conjunt dirigit per Xavi Closas aconsegueix el primer triomf en el debut del campionat domèstic en un partit que ha hagut d’aixecar un 0-2 inicial i un 1-3 a la segona meitat

El Barça B comença amb bon peu després de superar l’Alzira (6-3) en el primer partit del campionat de Lliga (2a Divisió). El duel, disputat al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha estat molt intens des de l’inici fins al final amb alternatives al marcador. Els de Xavi Closas han hagut d’aixecar un 0-2 inicial en un partit en què els blaugranes han estat superiors en el seu conjunt. David Peña, Campàs, Mario, Ortas, Cerón i Víctor Pérez han estat els golejadors blaugranes.

Inici elèctric

El partit ha començat amb molta intensitat. Es notava sobre el parquet del Pavelló de la Ciutat Esportiva les ganes de tots dos equips d’iniciar la Lliga. Rufino, per part blaugrana, ha avisat als minuts inicial amb una bona rematada al segon pal que Nacho Serra ha desviat amb fortuna després que el rebuig toqués al pal.

S’avança l’Alzira

Ha estat un inici de partit elèctric, vibrant i amb domini blaugrana que ha assetjat la porteria rival en nombroses ocasions. David Peña, Víctor Pérez i Ortas han pogut avançat al filial blaugrana, però no han estat encertats de cara a porta. L’Alzira, però, ha reaccionat i ha replicat amb una bona acció que ha hagut d’evitar Óscar amb una bona aturada. Però en la següent acció no ha perdonat el conjunt visitant mitjançant Cristian, que ha xutat des de fora de l’àrea i Óscar, tot i tocar-la amb el peu, no ha pogut evitar el primer gol de l’Alzira (0-1, min 6).

Els blaugranes no s’han arronsat i han seguit buscant amb insistència la porteria rival. Rufino, David Peña i Víctor Pérez han estat els més incisius. I Mario ha estat a punt d’empatar, però el seu xut s’ha estavellat al pal. Quan més a prop estava l’equip dirigit per Xavi Closas d’igualar el marcador, l’Alzira ha fet el 0-2 després d’un contracop ràpid que ha culminat Xusi amb una rematada al segon pal.

Els blaugranes escurcen distàncies

El segon gol visitant ha deixat tocat als blaugranes, però no han deixat d’intentar buscar el gol abans del descans. I tant insistir, al final, ha tingut premi. Una gran acció individual de David Peña ha suposat la sisena falta de l’equip visitant i per tant, doble penal per als blaugranes. David Peña no ha fallat i ha fet l’1-2 en l’última acció abans del descans.

Si el gol blaugrana ha estat en un moment clau i psicològic abans del descans, l’Alzira ha replicat només començar la represa. Rafa Ara ha pentinat una passada llarga directe del porter Nacho Serra per fer l’1-3.

Remuntada vibrant

El gol ha fet mal al filial blaugrana i ha fet créixer l’Alzira que ha pogut ampliar encara més l’avantatge al marcador. Però Òscar i el pal han salvat al Barça B. Tot i això, els blaugranes mai han abaixat la guàrdia i han tornat a ficar-se a dins del partit amb un golàs de Campàs. Nacho Serra no ha pogut fer res davant el xut directe a l’escaire de l’ala blaugrana. El gol ha fet créixer les esperances culers que han empatat al marcador tres minuts després, gràcies a una rematada de Mario dins l’àrea (3-3, min 34).

El 3-3 ha canviat el rumb del partit per complet. Els blaugranes han estat completament superiors davant un rival, l’Alzira, tancat i sortint al contracop. Els homes de Braulio Correal estaven tocats després dels dos gols seguits blaugranes i s’han vist superats en el tram final de partit. Així doncs, el filial blaugrana, crescut i recuperat, ha remuntat el duel amb un gol d’Ortas, que ha aprofitat un rebuig dins de l’àrea. Cerón ha fet el 5-3 amb una bona rematada des del segon pal en una acció de contracop. I Víctor Pérez ha sentenciat el duel amb el sisè amb una rematada des de camp propi, després que l’Alzira jugués amb porter-jugador a la desesperada. Al final, triomf merescut del filial blaugrana en l’estrena a la Lliga.

Fitxa técnica:

Barça B, 6

Family Cash Alzira FS, 3

Barça B: Óscar, Mario, David Peña, Rufino i Víctor Pérez – cinc inicial – Daniel, Campàs, Ortas i Cerón.

Family Cash Alzira FS: Nacho Serra, Molo, Castejón, Rafa Ara i Gabri – cinc inicial – José Carlos, Luis Garcia, Cristian, Peiró, Nacho Garcia, Xusi, Pau Bellés.

Gols: 0-1, Cristian (6’), 0-2, Xusi (15’); 1-2, David Peña (20’), 1-3, Rafa Ara (21’), 2-3, Campàs (31’); 3-3, Mario (34’); 4-3, Ortas (36’); 5-3, Cerón (37’); 6-3, Víctor Pérez (38’)

Àrbitres: Fernando Faubell Zaldívar i José Lázaro Angulo

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut