El Barça i la Generalitat es reuneixen per abordar la presència de públic i la celebració del vot de censura

El Barça i la Generalitat es reuneixen per abordar la presència de públic i la celebració del vot de censura

El FC Barcelona i el Govern de la Generalitat s'han reunit aquest divendres per abordar la possibilitat de la celebració del vot de censura i que en els partits de la competició europea de la Champions League hagi presència de públic al Camp Nou en el context de la pandèmia del covid-19

El Futbol Club Barcelona i el Govern de la Generalitat s’han reunit aquest divendres 16 d’octubre en una reunió de treball virtual per abordar la possibilitat que en els partits de la competició europea UEFA Champions League hi hagi presència de públic al Camp Nou en el context de la pandèmia de la Covid-19.

A la reunió s’ha acordat la creació d’un grup de treball tècnic coordinat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física amb presència d’experts dels Departaments de Salut, Interior i Presidència-Esports de la Generalitat de Catalunya i del Futbol Club Barcelona. L’objectiu d’aquest grup de treball serà analitzar i validar el protocols elaborats pel club per a possibilitar la presència de públic tant al Camp Nou com al Palau Blaugrana, així com els protocols associats a la celebració del vot de censura i la idoneïtat de les dates previstes en funció de l’evolució de la situació epidemiològica.

Tenint en compte que els treballs d’anàlisi i validació d’aquests protocols s’allargaran durant uns dies i el context epidemiològic actual, en el partit de la Champions League previst pel proper dimarts dia 20 d’octubre, que enfrontarà el FC Barcelona amb el Ferencváros TC hongarès, no hi s’habilitarà la presència de públic. Durant la setmana vinent, tampoc s’habilitarà la presència de públic al Palau Blaugrana.

Per part del FC Barcelona, ha encapçalat la delegació el director general CEO, Òscar Grau. Per part del Govern, han assistit a la reunió la secretària general del Departament de la Presidència, Meritxell Masó; el secretari general del Departament de Salut, Marc Ramentol; la secretària general del Departament d’Interior, Beth Abad; el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, acompanyats de membres dels seus respectius equips.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut