Getafe – Barça: Torna la Lliga amb una visita complicada

Getafe – Barça: Torna la Lliga amb una visita complicada

Després de l’aturada per seleccions, es reprèn el campionat domèstic amb la visita blaugrana al Coliseum Alfonso Pérez

Torna la Lliga. Després de l’aturada per compromisos internacionals, es reprèn el campionat lliguer amb un gran partit: Getafe-Barça. Els blaugrana visiten el Coliseum Alfonso Pérez (21.00 hores) en un duel sempre complicat i davant un equip molt intens. Els homes de Koeman arriben després d’aconseguir 7 de 9 punts abans de l’aturada, i intentaran seguir amb la bona dinàmica.

El rival

El Getafe arriba a aquest matx després de quatre partits disputats i set punts, amb dues victòries, un empat i una derrota. El conjunt de Bordalás manté pràcticament tot el bloc del curs passat, amb jugadors importants com David Soria, Djené, Arambarri o Jaime Mata, a més de l’exblaugrana Marc Cucurella.

Un 4-4-2 molt marcat, amb molta intensitat en defensa i amb doble lateral als costats, a més d'una dupla letal en atac. Un equip molt treballat que acumula ja diverses temporades competint a un gran nivell en la màxima categoria.

Entrenador: José Bordalás
Balanç a la Lliga: 2V/1E/1D
Posició: 7è
Màxim golejador: Ángel (2 gols)
Exculers a l’equip: Marc Cucurella

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-GETAFE-min

El Barça

El conjunt blaugrana arriba a Getafe amb la intenció de tornar a sumar els tres punts, després de l’empat en la darrera jornada davant el Sevilla. A més, buscarà mantenir tres grans ratxes: actualment acumula quatre victòries consecutives al Coliseum, 15 partits sense perdre contra el Getafe i també suma quatre victòries seguides fora de casa. Així doncs, els blaugrana intentaran seguir augmentant els registres favorables amb un triomf davant els de Bordalás.

Els culers afronten unes setmanes trepidants amb partit cada gairebé tres dies, amb el debut a la Champions i el Clàssic contra el Reial Madrid inclosos. No perdis detall i consulta tot el calendari barcelonista. 

La convocatòria

Per a aquest matx, Koeman ha decidit convocar als següents jugadors: Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Jordi Alba, Matheus i Umtiti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut