Quins equips formatius de les seccions aturen la seva competició?

Quins equips formatius de les seccions aturen la seva competició?

Repassem els equips de les categories de formació de les seccions del FC Barcelona que aturaran les seves competicions durant els propers 15 dies

A causa de les mesures que ha dictat el PROCICAT, i la comunicació que la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya ha enviat a les Federacions i Clubs, les categories de formació de les seccions del FC Barcelona aturaran les competicions en els propers 15 dies.

Totes les competicions que estan sota el paraigües de les Federacions catalanes, no disputaran els partits programats durant les dues properes setmanes.

En bàsquet queden aturades les competicions de categoria Júnior, Cadet, Infantil i Mini. En el cas de l’handbol no jugaran el Juvenil, els cadets i els infantils.

En el futbol sala l’equip Cadet, l’Infantil i l’Aleví aturen els seus partits i en el futbol femení, el Juvenil-Cadet, l’Infantil i els equips alevins tampoc tindran partits.

A l’hoquei patins també se suspenen els partits, quedant afectats el Barça C, el Júnior i l’Infantil, que eren els equips que tenien competició aquest cap de setmana

Les excepcions

El equips que juguen categories estatals, regulades per les Federacions espanyoles dels diferents esports, sí que tindran competició al llarg del cap de setmana.

En bàsquet, el Barça B jugarà diumenge a Benicarló i els segons equips del futbol sala i de l’handbol disputaran els seus partits a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més, l’equip juvenil de futbol sala, que juga la División de Honor de la RFEF, jugarà el seu partit a Pardinyes (Lleida).

En hoquei patins, el Barça B tindrà partit el diumenge a Llars Mundet i el FC Barcelona B Femení iniciarà la Liga Reto Iberdola (segona categoria estatal) el dissabte a Vitòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut