Caden Clark, tercer jugador de la Barça Academy a l'MLS

Caden Clark, tercer jugador de la Barça Academy a l'MLS

Resident a la Barça Academy d’Arizona dels 14 als 17 anys, el jove futbolista estatunidenc va debutar dissabte passat amb els New York Red Bulls marcant el gol de la victòria

El passat dissabte 10 d’octubre no va ser un dia qualsevol a la vida d’en Caden Clark, futbolista format durant tres anys a la Barça Residency Academy d’Arizona. Pel matí, signava el seu primer contracte com a professional. Hores més tard, s’estrenava amb el primer equip dels New York Red Bulls fent-ho, a més, com a titular. I per rematar-ho, seu seria el gol que donaria la victòria als neoyorquins contra l’Atlanta United (1-0). Un dia rodó.

En Caden Clark, que complirà els 18 anys el proper mes de maig, va formar part de la Barça Residency Academy d’Arizona durant tres anys, dels 14 als 17, fins que enguany va fitxar pels New York Red Bulls. Al 2019 fins i tot va completar dues setmanes d’entrenaments a la Masia.

A banda, Clark va formar part de l'equip Sub-17 de la Barça Residency Academy que la temporada 2017-18 va acabar en tercera posició a la Lliga més important dels Estats Units, la Development Academy.

Caden Clark, el tercer en passar de la Barça Academy a l’MLS

La fita assolida pel Caden Clark no és nova. De fet, dos futbolistes més han debutat ja a l’MLS després d’haver-se format a la Barça Residency Academy Arizona. Són els també estatunidencs
Bryce Duke (ara jugador dels Los Angeles FC) i Julian Araujo (Los Angeles Galaxy).

Cal recordar que la Barça Residency Academy Arizona és només una de les 11 acadèmies del FC Barcelona en tot el territori estatunidenc i que és l’única, juntament amb la Masia, que també és residencial. A nivell mundial el FC Barcelona compta amb un total de 46 Barça Academy.

Caden Clark.
Caden Clark.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut