No hi ha temps per a la ressaca

No hi ha temps per a la ressaca

El flamant campió d’europa afronta amb només 48 hores de descans el segon partit de lliga contra el renovat i potent Jimbee Cartagena al Palau (dimarts, 20h, BarçaTV i BarçaTV+)

El Barça recent proclamat campió d’Europa de futbol sala aquest diumenge en una final èpica contra ElPozo (2-1), deixa aparcades les celebracions i ja se centra en el partit de lliga contra el Jimbee Cartagena. Serà aquest dimarts, amb menys de 48 hores de diferència respecte la final, i amb el dubte sobre la taula de quants jugadors tindrà disponibles Plaza per afrontar el compromís després de l’esforç titànic de tota la plantilla per aixecar la Champions.

Oportunitat per als jugadors amb menys minuts

Els que menys minuts han jugat de Champions tindran segur la seva oportunitat. Són els nous fitxatges André Coelho, Matheus i Miquel Feixas, i també Joselito, Ximbinha i Povill. L’equip ha fet festa aquest dilluns i demà al matí farà una lleu sessió d’activació prèvia al partit contra Jimbee Cartagena. Serà després de l’entrenament matinal quan Andreu Plaza donarà la llista de convocats.

El Cartagena, un equip reforçat

El Cartagena de Duda es planta al Palau amb tres punts sobre sis possibles en dos partits de lliga disputats. Va perdre en el debut a la pista de Burela (5-2) i ve de guanyar a l’Antequera (5-1). L’ex de ElPozo Andresito destaca en una plantilla que també compta amb el pivot internacional Solano. El Barça, per la seva part, ve amb la moral pels núvols després de guanyar la Champions però va perdre el primer partit de lliga contra el Peñíscola (3-4).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut