Objectiu: la tercera Champions!

Objectiu: la tercera Champions!

En directe per Barça TV i Barça TV+ (20h), els d'Andreu Plaza s'enfrontaran a ElPozo en el partit decisiu per convertir en realitat la il·lusió del títol europeu

El Barça concentra ambició per alçar la tercera Champions de la secció de futbol sala. Això sí, amb cautela. Perquè davant es troba un sempre complicat rival, ElPozo. Aquest transcendental matx pel títol europeu es disputarà sobre la pista negra del Palau Blaugrana, i es podrà seguir en directe, a partir de les 20 hores, a través de Barça TV, Barça TV+, Esport3 i Gol. 

Després d'una pròrroga i una tanda de penals per superar la semifinal davant el KPRF (3-3; 5-3 penals), el Barça ha accedit a la final de la UFEA Champions League 2020. "La presència en una final de Champions et dóna adrenalina per arribar igualats", ha explicat Lozano en la roda de premsa prèvia al matx. Per la seva part, ElPozo s'ha apoderat de la plaça de finalista després de guanyar en els 40 minuts el Tyumen (2-1). "Tenim una plantilla àmplia per no notar el cansament", ha afegit el capità barcelonista, que ha coincidit amb el seu entrenador. Andreu Plaza podrà comptar amb tots els jugadors disponibles. 

Plaza: "Amb ElPozo, som rivals coneguts"

En l'època moderna, i amb plantilles similars a les actuals, el Barça d'Andreu Plaza i ElPozo de Diego Giustozzi han protagonitzat tres finals. Totes elles concloses amb triomf blaugrana: Lliga (2018/19), Copa Espanya (2018/19) i Supercopa (2019). "Les finals que hem jugat contra ells han sigut partits igualats que qualsevol detall ha decidit", ha manifestat el tècnic blaugrana. Però del passat no es viu. I, de nou, toca construir un present exitós: "no em fixo en les finals anteriors. Visc el present", ha expressat el culer. 

Sergio Lozano: "Tenim la màxima il·lusió per ser campions"

Esperant convocar, de nou, una glòria viscuda el 2012 (Lleida) i el 2014 (Bakú), el capità barcelonista ha exterioritzat "il·lusió i motivació per aquesta Champions". D'aquell darrer títol aixecat a l'Azerbaidjan el curs 2013/14, en l'actual plantilla resten Sergio Lozano, Dyego i Aicardo. Ara, als ‘supervivents’ de l’última Champions, se li han afegit nous arguments. Com els homes gol Ferrao i Esqueridnha, que van veure porteria davant l'equip rus. Però, ara, la ment ja està focalitzada en una "final combativa i igualada", tal com ha descrit Andreu Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut