Entrega de trofeu…i dos punts més en joc

Entrega de trofeu…i dos punts més en joc

El Barça rebrà la copa de campió de la Lliga Sacyr ASOBAL 19/20 aquest dissabte abans del partit contra el Recoletas Atl. Valladolid (12:00 h) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i després defensarà l’actual liderat

El partit de la jornada 8 de la Lliga Sacyr ASOBAL contra el Recoletas Atl. Valladolid serà un partit diferent a qualsevol altre duel domèstic. En primer lloc per la localització, ja que es disputarà al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A causa de la coincidència amb la Final Four de la UEFA Futsal Cup al Palau Blaugrana, el partit d’handbol s’ha traslladat al centre d’entrenament, com ja va passar el dimarts contra el Fertiberia Port Sagunt. En el cas d’aquest dissabte, però, es mourà uns metres més enllà a causa de la producció televisiva (el partit l’oferirà GOL i LaLigaSportsTV).

L’altre motiu diferencial serà que abans del partit es procedirà a l’entrega del trofeu que acredita al Barça com a campió de la Lliga Sacyr ASOBAL 2019/20. La darrera edició de la Lliga es va haver de suspendre abans d’hora degut a la pandèmia de la Covid-19, i el Barça es va proclamar campió anticipat. Uns mesos després, l’entrega del trofeu certificarà el 27è títol de Lliga de la secció d’handbol.

Defensa del liderat

Contra l’Atlético Valladolid, el Barça defensarà el liderat en solitari de la Lliga Sacyr ASOBAL. Després de sis jornades disputades, el conjunt de Xavi Pascual suma el ple de punts (12) i voldrà mantenir la imbatibilitat davant d’un equip que ha arrencat la competició amb quatre victòries en cinc partits. Aquest bon inici situa a l’equip dirigit per David Pisonero en la cinquena posició. Per a aquest partit, el tècnic blaugrana tindrà a tots jugadors de la plantilla disponibles, després que Alex Pascual s'hagi pogut reincorporar a l'equip en haver superat el Covid-19.

Després de la victòria del dimarts contra el Fertiberia Port Sagunt, els blaugranes van començar a preparar el següent compromís. Aquest divendres van completar un darrer entrenament de preparació, i en acabar la sessió Ludovic Fàbregas va atendre a Barça TV per valorar el moment de l’equip, l’entrega del títol i les rotacions en la plantilla. I és que el quart capità blaugrana va poder descansar en l’últim partit i tornarà a la convocatòria aquest dissabte.

Les declaracions de Ludovic Fabregas:

“Serà un partit complicat, com sempre que juguem contra el Valladolid. Sempre ens exigeix molt, i seguirem amb la nostra intensitat, creixent com en els darrers partits”.

“Tenim la sort de tenir molts jugadors d’alt nivell, i això ens permet poder anar descansant. Tothom vol jugar i aprofitar els minuts. Quan podem descansar hem d’aprofitar per després ajudar l’equip al màxim”.

“No sé si afecta jugar a la Ciutat Esportiva, perquè el dimarts no vaig jugar, però és un partit de Lliga i el més important és guanyar. Tant és si és aquí, al Palau o fora de casa”.

“No vam tenir la oportunitat de rebre el trofeu de la Lliga la temporada passada, però ens ho mereixem perquè vam fer molt bon treball. Serà un dia una mica especial perquè rebre un trofeu ens enorgulleix com a equip”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut