"La Jaula de las Locas" ofereix entrades al 2x1 per als socis del Barça

La promoció és vàlida per a localitats de platea de les funcions del diumenge 25 i divendres 30 d'octubre, i del diumenge 1 de novembre al teatre Tívoli

Els socis del FC Barcelona disposen d'una promoció 2x1 en entrades de platea per a les funcions del musical "La Jaula de las Locas" que se celebren el diumenge 25 d’octubre, divendres dia 30 i diumenge 1 de novembre al teatre Tívoli de Barcelona.

Aquesta oferta, que permet a cada soci poder aconseguir dues entrades de platea al preu d'una, es vàlida només per a les funcions següents:

Diumenge, 25 d’octubre a les 17.30 h

Divendres, 30 d’octubre a les 20 h 

Diumenge, 1 de novembre a les 17.30 h

Per adquirir les vostres entrades cal dirigir-se a l'enllaç següent:  https://www.grupbalana.com/teatre/obres/la-jaula-de-las-locas/ i en el moment de la compra utilitzar el codi promocional:  LAJAULAFCB

La vida comença avui!

La plàcida vida de parella d'Albin i Georges, propietaris del club nocturn La Cage aux Folles de Saint Tropez, es veu totalment alterada per una notícia inesperada. Jean Michel, el fill de Georges, es va a casar amb la filla d'un diputat ultraconservador, acèrrim defensor dels valors més tradicionals en la vida familiar. La trobada explosiva entre dues famílies tan diferents desencadena una divertidíssima comèdia plena d'amor i de situacions delirants.

Inspirada en la popular obra de Jean Poiret, el musical és fruit del talent de Jerry Herman i Harvey Fierstein. Amb nou premis Tony i tres Drama Desk Award, "La Jaula de las Locas" s'ha representat ininterrompudament per tot el món des de la seva estrena. Aquesta versió que es pot veure al Teatre Tívoli està dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix.

“La Jaula de las Locas” és un gran cant a la llibertat individual i col·lectiva. Una atrevida posada en escena, sorprenents coreografies, exuberant disseny de vestuari i una temàtica universal, ho converteixen en un dels musicals més aclamats de la història. Cada funció transforma “La Jaula de las Locas” en una festa, una celebració de la joie de vivre que se sap com comença, però mai com acaba!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut