Dídac Plana i Miquel Feixas, culers de bressol

Dídac Plana i Miquel Feixas, culers de bressol

Els defensors de la porteria del Barça a la Champions senten els colors blaugrana i viuen la Champions amb un sentiment molt especial

Dos culers de bressol defensaran la porteria del Barça a la Final Four de la Champions. Són Dídac Plana, nascut a Arenys, i Miquel Feixas, natural de Barcelona. Els dos senten els colors del Barça des de petits i viuen la Champions al Palau amb una passió molt especial.

Una sentiment especial

“Tinc el record del que es va viure a Lleida el 2012 i és una llàstima que aquesta vegada no puguem comptar amb l’afició, però està clar que sempre és millor jugar a casa i seria molt especial guanyar aquesta Champions amb el Club que estimo des de petit”, explica Dídac Plana.

“Tenim una responsabilitat per l’escut que portem al pit, una responsabilitat amb nosaltres mateixos, amb el Club i, sobretot, amb l’afició”, diu Miquel Feixas. “Juguem al Barça i sabem que sempre tenim l’exigència de guanyar, estem davant d’una oportunitat històrica i hem treballat tots aquests mesos per estar a l’alçada i tant de bo puguem aixecar el títol diumenge”, argumenta Feixas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut