FC Barcelona – Sevilla CF: El repte de la semifinal de Copa

FC Barcelona – Sevilla CF: El repte de la semifinal de Copa

Les blaugranes es juguen el pas a la final de Copa 19/20 davant un rival molt complicat

Dijous a  les 17 h, l’Estadi Johan Cruyff tornarà a acollir un partit oficial del Barça Femení desprès de l’aturada de les competicions estatals pel COVID-19, i ho farà amb la semifinal de la Copa de la Reina de la passada temporada davant el Sevilla CF.

Les blaugranes arribaven a aquest cita amb un llarg camí de treball fet durant aquest estiu. La disputa de la Champions, a final del mes d’agost, i l’inici de la Lliga Iberdrola, amb un excel·lent triomf al camp del Real Madrid, han estat els primers objectius de les de Cortés durant l’actual temporada.

Viatges d’anada i tornada

Però ara toca reprendre el que va restar pendent de la temporada anterior i arriba el duel amb un Sevilla CF que ve d’empatar el seu primer partit de lliga (1-1) davant el Santa Teresa amb un gol de Claudia Pina, jugadora cedida pel FC Barcelona a l’entitat andalusa. Pina també comparteix vestidor a Sevilla amb una altra blaugrana, Carla Armengol, que també està cedida al Sevilla.

Qui també va estar cedida a Sevilla, la temporada passada, per seguir la seva evolució va ser l’actual portera del FC Barcelona, Cata Coll. La feina feta per la mallorquina va fer que els tècnics blaugranes decidissin recuperar-la i que compartís porteria amb Paños i Font.

Per la seva banda, les blaugranes saben de la dificultat de jugar amb les andaluses a partit únic, tal i com van destacar ,a la prèvia, la mateixa Cata Coll i el tècnic blaugrana Lluís Cortés.

El partit serà a porta tancada i es podrà seguir en directe per Barça TV, Teledeporte i Esport3 i arreu del món a BarçaTV+.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut