Primer entrenament sobre la pista Champions

Primer entrenament sobre la pista Champions

El Palau ja està guarnit per rebre la Final Four i els de Plaza ja han provat la superfície sobre la qual es jugarà la semifinal de divendres contra KPRF amb “bones sensacions”

“És una llàstima jugar sense públic perquè trobarem molt a faltar a la nostra afició, però sí que és un avantatge jugar a casa perquè sempre t’hi sents més còmode”, afirmava Adoflo després del primer entrenament sobre la pista negra de la UEFA que s’ha instal·lat al Palau per jugar la Champions.

Plaza té a tota la plantilla disponible per afrontar la cita, amb l’única excepció del portuguès André Coelho, que ja va jugar la competició amb Benfica la temporada passada.

Bones sensacions

“Les primeres sensacions són molt bones, la pista s’agafa molt bé i no rellisca tant com en d’altres ocasions i el que pot tenir clar l’afició és que estem ben preparats i donarem la vida per aconseguir el títol”, diu Adolfo.

La roda de premsa oficial serà amb els quatre tècnics serà telemàtica i està prevista per aquest dijous a les 17h. El Barça, que quedarà concentrat en un hotel de Barcelona, farà l’entrenament oficial UEFA entre les 19h i les 20h d’aquest dijous al Palau.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut