Mascherano repassa la seva trajectòria al FC Barcelona en un nou capítol de la sèrie documental ‘L’Àlbum’ produïda per Barça Studios

Mascherano repassa la seva trajectòria al FC Barcelona en un nou capítol de la sèrie documental ‘L’Àlbum’ produïda per Barça Studios

El programa s’estrena aquest dimecres 7 d’octubre a Barça TV+, la plataforma de ‘streaming’ del Club, i repassa els moments més memorables de l’argentí amb la samarreta blaugrana

Javier Mascherano és el protagonista d’una nova entrega de L’Àlbum, la sèrie documental produïda per Barça Studios on les llegendes esportives del Club reviuen la seva trajectòria a través diferents imatges recollides durant la seva etapa al primer equip (2010-2018).

 El capítol dedicat a l’argentí estarà disponible a la carta per Barça TV+ des d’aquest dimecres 7 d’octubre i es podrà veure també, properament, al canal línial Barça TV; a Catalunya a través de la TDT i a la resta d’Espanya a través de les plataformes de subscripció.

L’Àlbum de El Jefecito és d’un document íntim i personal en el qual el futbolista repassa els moments més destacats des de la seva arribada al Barça l’estiu del 2010, procedent del Liverpool. Després d’uns mesos difícils d’adaptació a l’estil de joc del primer equip, Mascherano va trobar el seu lloc com a central en l’onze de Guardiola, posició en la que va donar un gran rendiment. L’argentí recorda especialment el partit de vuitens de final de la Champions League del 2011, contra l’Arsenal al Camp Nou, en el qual va brillar gràcies a les seves providencials intervencions que li van proporcionar la confiança definitiva de l’afició. La final de la Copa del Rei del 2012 davant l’Athletic Club és també un dels passatges gravats en la memòria del defensa, sobre tot perquè aquella temporada l’equip va deixar escapar la Lliga i la Champions i va coincidir amb l’adéu de Guardiola a la banqueta. Com no, durant el capítol també es recorda el triplet de la 2014/15 a les ordres de Luis Enrique i la final de la Copa del Rey del 2016, que va guanyar el Barça, però de la qual Mascherano en va ser protagonista involuntari després d’una  expulsió a la primera part. 

Una sèrie sobre les llegendes del Barça 

La de Mascherano és la cinquena entrega de la sèrie documental L’Àlbum, creada i produïda per Barça Studios, la factoria audiovisual del FC Barcelona. La sèrie es va inaugurar amb un capítol dedicat a Andrés Iniesta, mentre que la resta estan protagonitzats per Jose Mari Bakero, Carles Rexach i Ronaldinho. 

Es tracta d’un contingut que s’inclou dins la categoria de continguts anomenats ORIGINALS, disponibles a Barça TV+, que el FC Barcelona va llançar el passat 3 de juny. 

La plataforma està disponible a nivell global a través del web i de l’app del Club, i per a tots els dispositius -ordinador, tablet, mòbil i televisió a través de la tecnologia cast-, en tres idiomes, català, castellà i anglès. Els usuaris hi poden trobar més de 1.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, els quals també es poden gaudir sota demanda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut