El gol de Messi contra el Girona, guanyador del ‘Goal of the Month’ del setembre
Ofert per

El gol de Messi contra el Girona, guanyador del ‘Goal of the Month’ del setembre

Els votants de tots els dominis del web oficial del FC Barcelona han optat per aquesta acció de l’argentí, en l’amistós disputat a l’Estadi Johan Cruyff

S’ha acabat ja un nou mes i, per tant, una nova votació del 'Goal of the Month'. Aquest cop, el del setembre, un mes en què es van jugar tres amistosos (Nàstic, Girona i Elx) i va tornar la Lliga (Vila-real). D’aquests partits han sortit els 4 gols candidats al millor gol i, finalment, el guanyador és el que va fer Messi contra el Girona, en l’amistós disputat a l’Estadi Johan Cruyff.

Una acció, doncs, que s’ha imposat als dos gols que va fer Ansu Fati contra el Vila-real i a la diana que Coutinho també va fer en l’amistós contra el Girona.

Cal recordar que el 'Goal of the Month' és una iniciativa sorgida coincidint amb l’inici del 2020 i que consisteix a trobar el millor gol del mes entre quatre propostes. Els fans han votat pel seu gol preferit, en una acció que s’ha repetit al final de cada mes. Durant el temps en què la competició es va aturar per culpa del coronavirus, es va fer una edició històrica, enfrontant els millors gols històrics anotats durant el març, l’abril i el maig. A l’agost es va dur a terme el 'Goal of the Season' per escollir el millor gol de la temporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut