Barça TV i Barça TV + es bolquen en la Final Four

Barça TV i Barça TV + es bolquen en la Final Four

La televisió i la plataforma de subscripció del Club oferiran en directe els partits de Barça, començant per la semifinal Barça-KPRF el proper divendres 9/10 a les 21h, i l'esdeveniment també serà retransmès en directe i de forma íntegra per Gol i Esport3

Els dos partits del Barça a la Final Four de la UEFA Futsal Champions League que es disputa aquesta setmana al Palau podran veure en directe per Barça TV i la plataforma de subscripció Barça TV+. Els partits per BarçaTV+ es podran veure a tot el món i locutats en català, castellà i anglès.

El primer serà la semifinal de divendres que ve, 9/10, Barça-KPRF, a les 21h, en directe per BarçaTV i BarçaTV+. En cas de classificació, la final està prevista per al diumenge 11/10 a les 20h contra el vencedor de l'altra semifinal: ElPozo-Tyumen. El partit pel tercer i quart lloc es disputarà el també el diumenge 11/10 a les 16h. En qualsevol dels dos casos, el partit que jugui el Barça s'oferirà en directe per BarçaTV i BarçaTV+, a tot el món i en català, castellà i anglès.

Esport3 i Gol donen tots els partits

BarçaTV i Barça TV + oferiran els partits de Barça, però els aficionats al Futsal que vulguin veure tots els partits de la Final Four poden fer-ho a través dels canals Esport3 i Gol.

Els horaris són els següents:

  • Semifinals (divendres 9/10)
  1. ElPozo-Tyumen (16h, Esport3 i Gol)
  2. Barça-KPRF (21 h, Barça TV, Barça TV +, Esport3 i Gol)
  • Finals (diumenge 11/10)
  1.  3r i 4t lloc (16h) * en directe per BarçaTV i Barça TV + si juga el Barça. També Esport3 i Gol.
  2. Final (20h) * en directe per BarçaTV i Barça TV + si juga el Barça. També Esport3 i Gol.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut