Esquerdinha afina la punteria

Esquerdinha afina la punteria

El pivot té el rècord de gols en Final Fours amb 9 dianes en tres participacions, superant els 8 gols de Ricardinho

“Després de tot el que he patit aquest últim any amb les lesions, per a mi personalment guanyar la Champions seria el títol més important de la meva vida”. Així de clar s’expressa Esquerdinha, que encara no s’ha estrenat en partit oficial des de que es va trencar els creuats el 7 de setembre de 2019 en la Supercopa contra ElPozo.

Home rècord

Esquerdinha és un especialista en cites importants i, sobretot, a la Champions. És el jugador que ha marcat més gols en Final Fours, 9 gols en total en 3 participacions, un més que Ricardinho, que n’ha marcat 8. “És un orgull però canviaria ara mateix aquest rècord per aconseguir el títol amb el Barça”, diu Esquerdinha.

La temporada 14/15 va marcar 4 gols amb el Dina. Dos en les semifinals contra Kairat i dos en el partit per al tercer i quart lloc contra Sporting. I ja amb el Barça ha marcat cinc gols en dues participacions a la Final Four. El 2018 a Saragossa: un gol a les semis contra Movistar Inter i hat-trick en el partit per al tercer i quart lloc contra Gyor; i la temporada passada un gol en el partit per al tercer i quart lloc contra Movistar Inter que li va servir per superar a Ricardinho.

Màximes ganes

“Estic segur que donarem la vida i lluitarem cada pilota per guanyar aquest títol, pel Club i per l’afició, tenim moltes ganes de guanyar aquesta Champions al Palau i estem molt ben preparats per aconseguir-ho”, afirma Esquerdinha. “Només tenim el partit de semifinals al cap, és el nostre gran objectiu i hi hem pensat cada dia des de que va començar la pretemporada”, explica. “Trobarem a faltar els Dracs i l’afició, però lluitarem per dedicar-los el títol”, remarca Esquerdinha.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut