Barça B – CB Prat (78-57): Campions de la Lliga Catalana LEB Plata

Els joves blaugranes demostren un alt nivell i s’emporten el títol

El Barça B s’havia imposat a CB L’Hospitalet (71-48), a semis, i es trobaven el CB Prat, un vell conegut des de les èpoques de la LEB Oro, a la Final de la Lliga Catalana de LEB Plata que es jugava a la pista del CN Terrassa.

Mateo Rubio disposava de Junior Saintel, un aler fort que s’incorpora a la disciplina blaugrana. Saintel té experiència a la categoria ja que es antic jugador del mateix Prat i del Clavijo.

Els blaugranes van fonamentar el seu triomf en el treball defensiu, especialment a la segona meitat, i es van emportar un títol que dona prestigi a al feina que s’està realitzant i un cop de moral important de cara a l’inici de la competició estatal. El blaugrana Dídac Cuevas va ser l’MVP de la Final

Igualtat a Terrassa

Els blaugranes van iniciar el partit controlant el ritme i plantant cara a un CB Prat experimentat, però poc a poc els del Baix Llobregat van prendre distància i marxaven, a la fi dels 10 primers minuts, amb un 14 a 21 favorable.

Però poc a poc, els de Mateo Rubio van tornar a entrar al partit. En el minut 7 del segon quart, assolien l’empat a 28 amb una esmaixada de Badji, per finalitzar el quart amb un nou empat a 30.

Ritme blaugrana

En el tercer quart, el Barça B pitjava amb força l’accelerador. El ritme era blaugrana i les primeres diferències significatives arribaven a 3’10” per a la fi del quart (51-44) i a segons de la fi del quart, el 55 a 44, donava la màxima diferència barcelonista. Una diferència que augmentava en el darrer quart.

Un 47 a 62, en el minut 32 de partit, indicava que la final tindria color blaugrana. El quart es desenvolupa amb un CB Prat que intentava retallar la distància en el marcador, però l’encert ofensiu, amb bones opcions exteriors i interiors, i la tasca defensiva blaugrana ho feia impossible.

Aquí podeu veure les dades del Barça B – CB Prat (78-57)