Mode Champions ON

Mode Champions ON

L’equip afronta una setmana marcada en vermell al calendari amb la Final Four que es disputarà al Palau Blaugrana entre els propers divendres i diumenge

Ha arribat l’hora. El compte enrere per a la Final Four de la UEFA Futsal Champions League 2020 que es disputarà al Palau està arribant al seu final. L’equip afronta una setmana marcada en vermell al calendari. El primer gran objectiu de la temporada en joc. El rival, el KPRF (Partit Comunista rús). I la data: el proper divendres 9/10 a les 21h, en directe per BarçaTV, BarçaTV+, Esport3 i GOL. L’altra semifinal, ElPozo-Tyumen, es disputarà el mateix divendres a les 16h.

“Serà diferent de tot, portem molts mesos treballant per assolir aquest objectiu, és una semifinal de Champions i els jugadors en són conscients, ens ho deixarem tot per guanyar”, explica l’entrenador Andreu Plaza, que comptarà amb tota la plantilla disponible per afrontar el repte.

El pla de treball

El programa de l’equip per aquesta setmana de Champions serà el següent:

Dilluns: entrenament de 11h a 13h a la Ciutat Esportiva.

Dimarts: entrenament de 11h a 13h a la Ciutat Esportiva.

Dimecres: doble sessió. Entrenament de 11h a 13h a la Ciutat Esportiva; i entrenament al Palau de 18h a 19h per tenir un primer contacte amb la pista negra que la UEFA instal·la per jugar la competició.

Dijous: doble sessió, concentració i roda de premsa oficial. Entrenament de 11:30h a 13h a la Ciutat Esportiva. Després de l’entrenament l’equip queda concentrat en un hotel de Barcelona. A les 17h, roda de premsa oficial telemàtica dels quatre tècnics de Barça, KPRF, El Pozo i Tyumen a la sala de premsa del Palau. I tot seguit, de 19h a 20h, entrenament oficial al Palau.

Divendres: sessió d’activació a la Ciutat Esportiva de 11:30h fins 12:30h; i semifinal Barça-KPRF a partir de les 21h al Palau Blaugrana (sense públic), en directe per BarçaTV, BarçaTV+, Esport3 i GOL.

Recordem que el diumenge dia 11/10 es disputaran el partit pel tercer i quart lloc (16h), i la final (20h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut