Barça B - Badalona: Empat en el retorn al Johan Cruyff (0-0)

Els culers han disposat de diverses ocasions per marcar, però la falta d'encert en atac ha acabat privant del triomf als blaugrana

Primer empat de la pretemporada per al Barça B. Els culers han empatat (0-0) davant el Badalona en el primer partit a l'Estadi Johan Cruyff 206 dies després. Els barcelonistes han dominat el partit i han disposat de diverses ocasions, però han topat amb un conjunt visitant ben ordenat en defensa. Tot i així, es Barça B es manté invicte a la pretemporada amb tres victòries i un empat en quatre partits.

Inici disputat

El matx ha començat amb força igualtat sobre la gespa, amb els culers intentant dominar el partit però amb el Badalona també ben col·locat. A poc a poc, les ocasions locals han començat a arribar i Miranda ha tingut la primera ocasió culer (min. 19), sense fortuna en la definició. Maia, després d'una bona centrada de Miranda (min. 25) i Orellana, amb un llançament de falta (min. 36) han provat fortuna, però també sense encert de cara a porteria.

Insistència sense premi

Amb el 0-0 s'ha arribat al descans, i ja a la segona meitat, els culers han seguit buscant el gol amb insistència, amb ocasions per Gerard (min. 46), Nils (min. 53) i Maia (min. 55), però el porter Àlex ha salvat als visitants. Garcia Pimienta ha mogut fitxa i ha donat entrada a diversos jugadors al segon temps, i els culers ho han seguit intentant de cara a gol, però el marcador no s'ha mogut després dels 90 minuts. Finalment, empat en el primer partit a l'Estadi Johan Cruyff després de diversos mesos i el Barça B que continua agafant sensacions de cara a l'inici de la temporada.