Real Madrid – Barça Femení (prèvia): Nous reptes per al campió

Real Madrid – Barça Femení (prèvia): Nous reptes per al campió

13.30h, Barça TV, Esport3, Teledeporte i streaming per BarçaTV+: La defensa del títol de Lliga comença amb un apassionant primer Clàssic

Ja és aquí. Després de més de set mesos d’aturada obligada, la Primera Iberdrola obre les portes d’una nova edició. I ho fa amb el plat més fort: el Barça, vigent campió, visitant el Real Madrid, en el que serà el seu primer partit. El Clàssic possiblement més internacional es trasllada, finalment, també al futbol femení.

Sens dubte, ha estat la pretemporada més atípica. Les de Lluís Cortés l’han duplicat: primer per l’actuació colossal a la Champions Liga a l’agost i ara per al debut a la Lliga. Una preparació amb escassetat d’amistosos marcada pels protocols sanitaris. Això sí, pel que s’ha vist, les blaugrana segueixen amb la fam i les bones sensacions que les van acompanyar durant tot el curs passat.


Per a la cita, el cos tècnic blaugrana desplaçava a Madrid 19 jugadores (les convocatòries poden ser de 20 futbolistes, amb cinc canvis). Són Paños, L.Codina, María León, Melanie, Losada, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Cata, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Crnogorčevic, Oshoala i Martens.

El Real Madrid, per tant, afronta una estrena sense haver-se pogut provar en accés degut a la situació derivada per la Covid-19. Sense excessives referències, se sap amb tota seguretat que és un equip molt reforçat per jugadores experimentades (Ivana, Corredera o Kenti) i de molta projecció (Tere Abelleira o Maite Oroz). També conserva les dues referents del Tacón: les sueques Jakobsson i Asllani.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut