BBLL Guess the Score 2020/21

BASES LEGALS DE PARTICIPACIÓ AL JOC «GUESS THE SCORE»

 (Temporada esportiva 2020-21)

 

BASE 1a: ÀMBIT

 

El FUTBOL CLUB BARCELONA, amb domicili al carrer d'Arístides Maillol, s/n, 08028 Barcelona, i amb número CIF G-08.266.298 (en endavant, FC BARCELONA o CLUB) promou una acció denominada «Guess the Score» (en endavant, «Guess the Score», el «Joc» o «l'Acció»), adreçada únicament i exclusivament a totes les persones que: (i) estiguin subscrites com a culers members (modalitat free o modalitat premium) o, si no hi estan subscrites, les persones que completin el procés de subscripció amb aquesta finalitat; (ii) participin en el joc Guess the Score d'acord amb els termes i les condicions que s'estableixen en aquestes bases.

 

La mecànica de participació i funcionament de l'Acció esmentada es comunicarà i promocionarà, entre altres actius de comunicació del FC BARCELONA, al seu web oficial (www.fcbarcelona.cat), a les seves xarxes socials i a canals de pagament de tercers.

 

Guess the Score estarà disponible per als partits que disputi el primer equip de futbol del FC BARCELONA durant la temporada 2020-21 en les competicions que s'indiquen a continuació: UEFA Champions League, Lliga Santander i Copa de SM el Rei.

 

Guess the Score es posarà a disposició dels interessats mitjançant el web i les aplicacions oficials del FC BARCELONA, i estarà degudament identificada i vinculada a cadascun dels partits esmentats. La participació en Guess the Score és gratuïta. El FC BARCELONA es reserva el dret de cancel·lar la realització dels sortejos per motius tècnics i/o operatius o a conseqüència de la suspensió o la cancel·lació de tots o algun dels partits de la competició que correspongui.

 

Un cop al mes se celebraran tots els sortejos corresponents als partits disputats durant el dit mes. Hi haurà dos sortejos per partit (un per a la modalitat free i un altre per a la modalitat premium) entre tots els culers que hagin participat en algun dels Guess the Score (independentment de si han encertat o no el resultat del partit corresponent).

 

Els guanyadors dels esmentats sortejos rebran, respectivament, els premis que s'indiquen a la base 6a.

 

Als efectes anteriors, en el cas dels participants menors d'edat, la seva participació en l'Acció en totes i cadascuna de les fases que correspongui i que es descriuen en aquestes bases (acceptació de les bases, requisits de participació, mecànica de l'Acció, acceptació del premi, etc.) sempre ha de ser supervisada per la persona que en tingui la representació i la guarda legal (pàtria potestat, tutela, curatela, etc.). Per tant, d'acord amb això anterior, el FC BARCELONA entén que els consentiments i les autoritzacions que correspongui i que siguin preceptives (acceptació de les bases, requisits de participació, mecànica de l'Acció, acceptació del premi, drets d'imatge, recollida i tractament de dades de caràcter personal, litigis, etc.) s'entendran fets en nom seu a tots els efectes i sense reserves per part de les persones que en tinguin la representació, tutela i guarda legal, i s'eximeix al FC BARCELONA de qualsevol responsabilitat sobre això.

 

BASE 2a: PERÍODE DE PARTICIPACIÓ I PUBLICACIÓ DE LES BASES

 

El període de participació en els sortejos s'inicia en el moment en què estigui disponible el Guess the Score vinculat al primer partit de la temporada 2020-21 i s'acabarà en el moment en què ja no estigui disponible el Guess the Score vinculat a l'últim partit de la competició corresponent. El període de participació en cadascun dels Guess the Score s'ha de determinar segons el criteri únic i exclusiu del FC BARCELONA, que ho posarà a disposició dels interessats amb l'antelació necessària d'acord amb la data i l'horari de cada partit.

 

El FC BARCELONA es reserva el dret de: (i) no oferir el Joc per a un partit en particular; (ii) cancel·lar la realització del Joc per a un determinat partit per motius tècnics i/o operatius; i (iii) suspendre i/o cancel·lar definitivament l'Acció a conseqüència de la suspensió o la cancel·lació de tots o algun dels partits de la competició que correspongui per part de l'entitat organitzadora de la dita competició.

 

La publicació d'aquestes bases es farà al web oficial del FC BARCELONA (www.fcbarcelona.cat) als efectes de posar en coneixement de totes les persones que vulguin participar-hi el mecanisme de participació i de funcionament de l'Acció.

 

BASE 3a: AUTORITZACIÓ DE L'ÚS DE DADES PERSONALS

 

  1. a) RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Les seves dades personals seran tractades pel FC BARCELONA, amb domicili al carrer Arístides Maillol s/n, 08028, Barcelona i amb NIF G-08266298.

 

  1. b) FINALITATS: Les dades es tractaran amb la finalitat de gestionar la participació de l'interessat en Guess the Score i en els sortejos, i també per procedir al lliurament del premi i a la publicació de les seves dades (nom i cognoms) als canals oficials del CLUB en cas que el participant guanyi. Així mateix, les seves dades es tractaran per registrar l'interessat com a culer.

 

  1. c) COMUNICACIÓ DE DADES: Les seves dades no se cediran, vendran, llogaran o posaran a disposició de cap tercer de cap altra manera, excepte a disposició dels proveïdors de serveis del FC BARCELONA que fan determinades activitats per al CLUB, però que en cap cas tractaran les dades per a finalitats pròpies. Alguns d'aquests proveïdors poden trobar-se fora de la Unió Europea, tal com s'indica a continuació.

 

En cas que vulgui rebre informació de terceres empreses, com ara la Fundació FC BARCELONA o els patrocinadors o sponsors, aquesta informació sempre serà enviada pel FC BARCELONA i no els proporcionem cap dada, tret que ens hagi donat el seu consentiment exprés per a aquesta finalitat.

 

  1. d) DECISIONS AUTOMATITZADES I ELABORACIÓ DE PERFILS: Per a alguns serveis, podem tractar les seves dades personals fent servir mitjans automatitzats. Això significa que determinades decisions es prenen de manera automàtica i sense intervenció humana. Per exemple, podem segmentar-lo segons si té interès en determinades seccions del FC BARCELONA o si fa servir els nostres serveis com ara la wifi gratuïta a les nostres instal·lacions.

 

Així mateix, podem elaborar un perfil mitjançant l'anàlisi del seu comportament al web, i mostrar-li productes que puguin ser del seu interès, segons les preferències que hi hagi demostrat mitjançant la seva navegació o a partir de la informació obtinguda per mitjà de les galetes.

 

A més a més, si ha acceptat rebre comunicacions comercials, aquestes informacions es poden adaptar i personalitzar segons els interessos dels usuaris, ja sigui sobre la base dels productes i els serveis sol·licitats, o bé sobre la base de les dades que puguem deduir o obtenir de la seva navegació, interès en determinats continguts o reacció a les nostres comunicacions, entre altres.

 

Aquesta personalització es fa d'una manera parcialment automatitzada, en el sentit que el CLUB determina els paràmetres de la personalització, però la plataforma tecnològica és la que genera el perfil de l'usuari. No enviem comunicacions generals que no siguin segmentades mitjançant el procediment anterior, perquè considerem que és d'interès tant del CLUB com de l'usuari del programa Barça Fans que es remeti o rebi informació que sigui rellevant, i perquè no segmentar els usuaris no alteraria el nombre de comunicacions rebudes pel programa culers membership, sinó només el seu contingut. En aquest sentit, si qualsevol usuari del programa culers membership no vol ser segmentat, li demanem que no se subscrigui a les comunicacions del dit programa.

 

  1. e) TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS: El FC BARCELONA, com a entitat de projecció internacional, té proveïdors internacionals, que poden prestar els seus serveis des de fora de la UE. Per tant, és possible que les seves dades es tractin fora de la Unió Europea o l'Espai Econòmic Europeu (per exemple, el proveïdor de l'emmagatzematge de dades, la gestió de les sol·licituds d'informació o l'atenció al soci, etc.).

 

En qualsevol cas, el CLUB s'assegurarà que aquests tractaments de dades es protegeixin sempre amb les garanties oportunes, que poden incloure:

 

  • Clàusules tipus aprovades per la UE: Es tracta de contractes aprovats pel regulador europeu que proporcionen les garanties suficients per garantir que el tractament compleix els requisits establerts pel Reglament europeu de protecció de dades.

 

  • Certificacions de tercers: Per exemple, el Privacy Shield, acord marc entre la UE i els Estats Units que estableix un marc estandarditzat per al tractament de dades d'acord amb els requisits del Reglament europeu de protecció de dades.

 

  1. f) DURADA DEL TRACTAMENT: Totes les dades que ens faciliti per registrar-se com a culer es tractaran fins que el CLUB constati que, a través de qualsevol mitjà disponible segons la tecnologia disponible en cada moment, l'interessat ja no té interès en els seus productes. En qualsevol cas, l'interessat es pot donar de baixa en qualsevol moment.

 

De tota manera, totes les dades que ens proporcioni durant la seva participació en Guess the Score s'han de tractar fins a la finalització dels sortejos corresponents.

 

Una vegada acabat el termini indicat, el FC BARCELONA conservarà les seves dades degudament anonimitzades amb finalitats estadístiques o d'estudi de mercat, sempre que sigui possible, o degudament bloquejades per complir qualsevol obligació legal del CLUB.

 

  1. g) EXERCICI DELS SEUS DRETS: Pot revocar en qualsevol moment el consentiment a qualsevol dels tractaments indicats anteriorment.

 

Així mateix, pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació o portabilitat mitjançant una comunicació per escrit envidada a l'adreça carrer d'Arístides Maillol, s/n, 08028 Barcelona (Espanya), amb la referència «Dades personals», o bé per correu electrònic a proteccio.dades@fcbarcelona.cat.

 

Si té qualsevol dubte, qüestió o reclamació sobre el nostre mètode de tractament de les seves dades personals, pot posar-se en contacte amb el nostre delegat de protecció de dades a l'adreça de correu electrònic dpo@fcbarcelona.cat o bé per correu postal a l'adreça carrer d'Arístides Maillol, s/n, 08028 Barcelona (Espanya), amb la referència «DPO». En cas que no obtingui resposta en un termini raonable (2 mesos), pot interposar una reclamació davant l'Autoritat Espanyola de Protecció de Dades.

 

  1. h) CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES DE MENORS: El progenitor o tutor del menor que autoritza el menor a participar en l'Acció, en cas que comparteixi els deures i les responsabilitats respecte al menor amb una altra persona, garanteix que n'ha aconseguit el consentiment oportú i que, per tant, subscriu en nom de tots els responsables del menor. En aquest sentit, el FC BARCELONA es reserva el dret de contactar amb el progenitor o tutor del menor per aconseguir qualsevol altra informació que sigui necessària per verificar aquest punt o qualsevol altre que sigui necessari. En cas que l'acompanyant no sigui el progenitor o el tutor legal del menor, garanteix que disposa del consentiment oportú per acompanyar el menor a l'esdeveniment.

 

BASE 4a: REQUISITS I MECÀNICA DE PARTICIPACIÓ

 

Totes les persones interessades a participar en Guess the Score han de complir els requisits que es detallen a continuació:

 

  1. Iniciar sessió com a culer (modalitat free o premium). Si l'interessat no és culer, ha d'obtenir aquesta condició mitjançant el procés de registre habilitat a aquest efecte.
  2. Completar el joc Guess the Score a partir de fer un pronòstic de resultat del partit que correspongui.

 

  1.  

 

BASE 8a: DRETS D'IMATGE

 

Els participants guanyadors segons els termes establerts en aquestes bases i, en cas que siguin menors, els seus representants legals, donen el seu consentiment exprés al FC BARCELONA, sota la seva absoluta responsabilitat a tots els efectes, per captar la seva imatge (incloent-hi la seva imatge, nom i veu) mitjançant les fotografies i/o gravacions audiovisuals que puguin fer-se, individualment o conjuntament, mitjançant el personal del FC BARCELONA o tercers autoritzats pel CLUB en el moment del lliurament del premi per al seu ús publicitari, i també la participació en les possibles entrevistes i/o reportatges que se li puguin fer. A aquest efecte, el FC BARCELONA queda autoritzat a fer servir el material gràfic i/o audiovisual indicat, i també les seves còpies, tant si es fa servir de manera íntegra o parcial, per a actes de promoció i/o informació relatius a aquesta Acció en qualsevol dels actius de comunicació del CLUB en el territori del món i per un temps indefinit, i renuncia a qualsevol remuneració i/o reclamació en cap concepte per la presa de les dites imatges fotogràfiques i/o gravacions audiovisuals, la seva conservació, i la cessió dels seus drets d'explotació. Així, doncs, els suports, i els actius publicitaris i promocionals en què pugui aparèixer la imatge del guanyador (sigui de manera individual o col·lectiva), són i seran propietat del FC BARCELONA.

 

Tots els participants manifesten que ostenten tots els drets i la legitimació necessaris per a l'atorgament d'aquestes cessions i autoritzacions, i que poden respondre contra qualsevol reclamació de tercers de què el FC BARCELONA pugui ser objecte per l'ús de les imatges aquí autoritzat.

 

BASE 9a: DIPÒSIT DE LES BASES DAVANT DE NOTARI

 

Les bases d'aquesta Acció es dipositaran davant d'un notari de l'Il·lustre Col·legi de Notaris de Catalunya.

 

BASE 10: ACCEPTACIÓ DE LES BASES

 

La participació en l'esmentada Acció suposa l'acceptació expressa i íntegra sense reserves de:

 

  1. Aquestes bases.
  2. La mecànica de participació en el joc Guess the Score i als sortejos.
  3. L'ús i el tractament de les dades personals dels participants interessats segons els termes establerts en aquestes bases.
  4. L'enviament de comunicacions electròniques amb finalitats comercials, sempre que el participant hagi donat el seu consentiment exprés a aquest efecte.
  5. L'ús, la difusió i la publicació de les fotografies i/o gravacions audiovisuals segons els termes establerts en aquestes bases.

 

En cas que hi hagi divergències sobre l'Acció i/o sobre la interpretació d'aquestes bases, els jutjats i els tribunals de Barcelona ciutat són competents per conèixer els litigis que es puguin plantejar, de manera que els participants en aquesta Acció renuncien expressament a qualsevol altre fur que els pugui correspondre.

 

En cas que menors d'edat participin en l'Acció, sempre ho han de fer amb el consentiment dels seus progenitors i/o una persona major d'edat que n'ostenti la guàrdia i la custòdia.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut