Configurada la Mesa del Vot de Censura

Configurada la Mesa del Vot de Censura

La Mesa es constituirà aquest dimarts i en el termini màxim de deu dies hàbils haurà de comprovar que la sol·licitud de vot de censura compleix els requisits a què està sotmesa i que té l’adequada motivació i el suport del nombre suficient de socis

Seguint amb les accions que marca el procediment del vot de censura, regulat per l’article 55è dels Estatuts del Club,  ha quedat configurada la composició de la Mesa del Vot de Censura, formada per dos membres de la Junta Directiva del Club, els dos primers socis signants de la sol·licitud i un delegat de la Federació Catalana de Futbol.

Aquesta Mesa serà la responsable de promoure i controlar tot el procés i està integrada per les persones següents:

  • Josep Maria Vallbona, delegat de la FCF i president de la Mesa
  • Marta Plana, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona
  • Jordi Argemí, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona
  • Jordi Farré, primer signant del vot de censura
  • Josep Triadó, segon signant del vot de censura

La Mesa es constituirà aquest dimarts, 29 de setembre, a les 9.30 h, i en el termini màxim de deu dies hàbils, aquest òrgan haurà de comprovar que la sol·licitud de vot de censura compleix els requisits a què està sotmesa i, especialment, que té l’adequada motivació i el suport del nombre suficient de socis. Tal i com indiquen els Estatuts, la Mesa podrà invalidar els suports que no estiguin suficientment acreditats i podrà realitzar les indagacions necessàries per esbrinar-ne l’autenticitat.

Si es compleixen tots els requisits, es declararà admesa la sol·licitud i es requerirà a la Junta Directiva del Club que convoqui l’acte de la votació, que s’haurà de celebrar en un termini no inferior a deu dies hàbils, ni superior a vint. En cas que no es compleixin, la sol·licitud del vot de censura quedarà rebutjada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut