Inauguració oficial de la PB Valdivia

Inauguració oficial de la PB Valdivia

L’acte va comptar amb la presència del vicepresident institucional del Club, Pau Vilanova, i del president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil

El passat dissabte 26 de setembre va quedar oficialment inaugurada la Penya Blaugrana Valdivia, pertanyent a la Federació de Penyes del Barcelonès Oest. L’acte, de caràcter íntim i celebrat sota totes les mesures sanitàries de seguretat, va suposar també l’obertura de portes de la seu de la penya, situada a l’Avinguda Josep Tarradellas, al barri barceloní de l’Eixample.

La inauguració va comptar amb la presencia de Pau Vilanova, vicepresident institucional del FC Barcelona, que va estar acompanyat per Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes, Salvador Balsells, president de la Federació del Barcelonès Oest, i l’exjugador Paco Clos, representant de l’Agrupació de Jugadors del Barça. Tots ells van ser rebuts per Flor Andino, impulsora de la PB Valdivia, i Luis Oswaldo, president de l’entitat, a més d’una representació del consolat d’Equador a Barcelona. No en va, la major part dels 650 membres de l’entitat formen part de la comunitat equatoriana a Catalunya.

Després de la preceptiva tallada de cinta, els convidats van realitzar una visita a la seu de la PB Valdivia, el qual llueix el nou disseny ampli, lluminós i modern que caracteritza la imatge de futur del moviment, i que també conté una àmplia mostra de la cultura i l’art equatorià. En aquest sentit, Flor Andino va explicar que el nom de la penya fa referencia a una cultura precolombina que va ocupar terres de la costa de l’Equador.

Durant els parlaments, Pau Vilanova, va destacar la importància de posar en funcionament projectes que uneixen els pobles: “Aquesta penya és un clar exemple de la integració de les persones a través de l’esport i els seus valors. Ens hagués agradat celebrar aquest acte amb els més de 600 penyistes que en formen part, però les circumstàncies actuals no ens ho han fet possible”.

Per la seva banda, Antoni Guil va donar la benvinguda a la PB Valdivia a la gran família de penyes barcelonistes: “Vull agrair-vos el vostre esforç, i més en un moment com aquest. No tinc cap dubte que aquest fantàstic local, situat al centre de la ciutat de Barcelona, comença avui un gran recorregut que el durà a convertir-se en tota una icona del barcelonisme en aquest barri”. També Salvador Balsells va expressar la seva satisfacció per l’oficialització de la penya, amb la qual la Federació del Barcelonès Oest ja en suma un total de 36.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut