Barça Femení – AEM Lleida: Bona prova amb gols a dojo (5-0)

Barça Femení – AEM Lleida: Bona prova amb gols a dojo (5-0)

Els gols d’Alexia, Oshoala, Aitana (2) i Mariona han resolt un duel de preparació davant d’un rival ordenat

A poc més d’una setmana per a l’inici de Lliga, el Barça Femení ha continuat la seva preparació amb un amistós davant l’AEM Lleida, de Reto Iberdrola, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb pràcticament tota la plantilla disponible (només faltaven per reincorporar-se les internacionals  Graham, Martens i Crnogorcevic), l’equip ha seguit agafant rodatge, sensacions i gols.

Partia amb un onze amb molt toc, amb Aitana I Mariona en els extrems i Jenni Hermoso I Alexia per dins. Ràpidament s’ha centrat el joc en terreny contrari, amb les centrals Andrea Pereira i Laia Codina molt atentes. Al minut 4, ha arribat el primer gol d’Alexia. El Barça intentava assolir un ritme alt per trobar espais davant d’un rival amb les línies molt juntes. Així, ha marcat el segon Oshoala (min 23). A l’equador de la primera meitat, les visitants han començat a moure la banqueta per aguantar l’empenta local. I momentàniament ho han aconseguit.

A la represa, les culers han aparegut amb set jugadores de refresc. L’AEM per la seva banda, s’ha estirat lleugerament i ha viscut els seus millors moments coincidint amb xut refusat entre Gemma Font i el pal a córner (min 56). La reacció de les de Lluís Cortés ha estat letal, amb tres gols d’una tacada, dos d’Aitana i l’altre de Mariona (de penal). 5-0. Poc després, una altra gran intervenció de Gemma Font ha evitat de nou la diana de les lleidatanes, que mai han defallit.

Les acaballes han estat un monòleg de les barcelonistes, que ha tornat a tancar les visitants pràcticament a la seva àrea, sense més premis en forma de gol.

La fitxa

FC BARCELONA, 5
AEM LLEIDA, 0

FC Barcelona: Cata, L. Codina, Melanie, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Aitana, A. Pereira i Oshoala. També: Gemma, Jana, María León, Leila, Losada, Patri i Bruna.

AEM Lleida: Baldwin, Hisoi, Nadia, Barbil, Iris, J. Miro, Pixu, Alexia Jr, Cèlia, Ainhoa i Caballero. També: Laura, Cris, Jani, Barreira, Patri, Andrea i Aran.

Àrbitre: Coral Couso Cuadrado.

Gols: 1-0 Alexia (min 4), 2-0 Oshoala (min 23), 3-0 Aitana (min 61), 4-0 Mariona (min 64), 5-0 Aitana (min 65’)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut