Sergi Fernández, deu anys de blaugrana!

Sergi Fernández, deu anys de blaugrana!

El ‘10’ barcelonista es mostra “orgullós de les experiències viscudes” durant l’última dècada al Barça

Les aturades de Sergi Fernández aixecant la cama, amb el casc o assegut sobre el parquet són familiars per a qualsevol aficionat de l’hoquei barcelonista. El porter blaugrana, considerat com un dels millors del món, és un dels murs de la secció barcelonista juntament amb Aitor Egurrola. I ho fa des de la seva arribada l’estiu del 2010. “Estic orgullós de poder defensar aquesta samarreta des de fa tants anys”, afirma el porter conegut com ‘Xenxo’.

Format al Caldes de Montbui i al Vic, Sergi Fernández va aterrar l’estiu del 2010 després de grans actuacions a l’Olímpic osonenc. “Jo era molt jove i tothom va ajudar a integrar-me, a formar-me i a aprendre dels millors”, expressa en un reportatge amb Barça TV.

El segon porter més longeu a Can Barça

El ‘10’ barcelonista, que va començar lluint el 99, està iniciant ara la seva onzena temporada com a porter blaugrana. Aquest fet el converteix en el segon porter més longeu de la història de la secció, superant a Jaume Borràs (1959-1969) i només per darrere del seu company de porteria Aitor Egurrola (al primer equip des de 1998). “Era un repte arribar a un equip on hi ha un dels millors porters del món. Has d’estar al 100%”, comenta Fernández sobre ‘el pop’. “Et fa posar les piles per estar, com a mínim, al seu nivell".

Després de deu anys, Sergi Fernández admet que ara no es posa tant nerviós sota pals i es mostra “molt orgullós de les experiències viscudes” i dels 31 títols aconseguits, a més del trofeu MVP de la Copa del 2017. “Els títols individuals són gràcies a l’equip, perquè sense ells seria impossible”, subratlla.

“El Barça m’ho ha donat tot i jo ho intento tornat amb esforç, treball i compromís”.

Sergi Fernández

‘Xenxo’, amb contracte fins al 2022, també es mostra agraït a un club que “m’ho ha donat tot”. “Jo ho intento tornat tot amb esforç, treball i compromís”. “Estic molt content d’haver estat deu anys al primer equip i espero que sigui per molts anys més”, conclou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut