Així serà la setmana del Barça

Així serà la setmana del Barça

Aquest és el pla previst per al primer equip del FC Barcelona, que afronta una setmana en la qual destaca l’amistós contra el Girona i el Trofeu Joan Gamper contra l'Elx

L'activitat no s'atura i els homes de Ronald Koeman afronten una setmana amb doble partit i entrenaments cada dia excepte el diumenge. El Barça rebrà la visita del Girona, el dimecres a l'Estadi Johan Cruyff (19.00 hores) en un partit amistós que suposarà el segon test dels culers després de la victòria contra el Nàstic de Tarragona (3-1). El dissabte 19 de setembre els de Koeman disputaran la 55a edició del Trofeu Joan Gamper contra l'Elx al Camp Nou (19.00 hores).

Els dos partits només es podran veure en directe a tot el món i a la resta de l’Estat espanyol de manera exclusiva a Barça TV+, mentre que a Catalunya també es podrà seguir en directe i en obert a Barça TV, través de la TDT, i a TV3; i en diferit (21.30 hores) a la resta d’Espanya, a través del canal del Club allotjat a les plataformes de subscripció. Ambdós partits també es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials.

Així doncs, el pla d’entrenaments serà el següent:

Dilluns, 14 de setembre

18.30h: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Dimarts, 15 de setembre

11.00h: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Dimecres, 16 de setembre

19.00h: Partit amistós. Estadi Johan Cruyff. Barça - Girona

Dijous, 17 de setembre

11.00h: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Divendres, 18 de setembre

11.00h: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Dissabte, 19 de setembre

19.00h: Trofeu Joan Gamper. Camp Nou. Barça – Elx

Diumenge, 20 de setembre

Lliure

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut