“Les sensacions són millors del que esperàvem”

“Les sensacions són millors del que esperàvem”

Andreu Plaza es mostra satisfet pel rendiment de l'equip en el primer amistós de la pretemporada contra Palma Futsal, mentre que Ferrao i Esquerdinha celebren el seu retorn a les pistes

Reaccions positives després del primer triomf de la pretemporada contra Palma Futsal en un amistós que va resultar molt exigent i competit.

“Sincerament estàvem entrenant bé però les sensacions són millors del que esperàvem després de tant de temps sense jugar un partit. Ens hem comportat com un equip molt sòlid, hem competit molt bé, i m’agradaria destacar especialment el paper del porter Dídac Plana que ens ha ajudat molt en la sortida de la pilota en una de les novetats tàctiques que estem treballant per a aquesta temporada”, ha dit el tècnic Andreu Plaza, que també ha elogiat l'actuació del jugador del planter Bernat Povill.

Ferrao i Esquerdinha, protagonistes

Ferrao i Esquerdinha tornaven a competir després de perdre’s gairebé tota la temporada passada per lesió i els dos es mostraven exultants.

“M’he trobat molt bé, he jugat sense por i he tingut la sort de marcar un gol. La veritat és que estic molt content, però encara tinc marge de millora i l’objectiu és estar al 100% per quan arribi la Champions”, ha dit Ferrao, que també ha destacat “l’esforç col·lectiu de l’equip”, com la clau de la victòria contra Palma Futsal.

Per la seva banda, Esquerdinha ha reconegut tenir la “il·lusió d’un debutant”. “Han sigut molts mesos d’esforç i treball en solitari per tornar a estar bé i poder competir i avui era un dia especial, la veritat és que les sensacions són molt bones, tant a nivell individual com col·lectiu”, ha remarcat el pivot brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut