Logroño La Rioja – Barça: Sense temps per a distraccions

Logroño La Rioja – Barça: Sense temps per a distraccions

(20:45 hores) Els blaugranes encadenen el segon desplaçament, de Pamplona a Logronyo, 48 hores després d’estrenar la Lliga amb victòria

El Barça va inaugurar la Lliga Sacyr ASOBAL amb una gran victòria a la pista de l’Helvetia Anaitasuna (18-31), i només 48 hores després afrontarà un segon partit a domicili a Logronyo. El conjunt de Xavi Pascual es va quedar concentrat a Pamplona després del partit, i aquest dijous es va entrenar a la Catedral d’Anaitasuna per preparar, en un únic entrenament, el partit del divendres (20:45 hores) contra el Logroño La Rioja.

Després d’analitzar el proper rival, Xavi Pascual va treballar a Pamplona amb els 18 jugadors que van viatjar dimecres des de Barcelona. L’equip de La Rioja, dirigit per Miguel Ángel Velasco, també va estrenar el seu caseller de victòries en el debut contra el BM Nava (31-18), i rebrà al Barça amb la ferma intenció de donar la sorpresa.

Especial per a Langaro

El partit d’aquest divendres a Logronyo serà especial per un dels nouvinguts del Barça, Haniel Langaro. Així ho va reconèixer el lateral culer en acabar l’entrenament a Pamplona. I és que el brasiler va aterrar a l’handbol europeu de la mà del Logroño La Rioja l’any 2016 i s’hi va estar durant una temporada i mitja, abans de marxar a França per jugar amb el Dunkerque. Langaro guarda molt bon record de Logronyo, i així ho explicava: “Tornaré a un lloc on he estat molt feliç, on he fet molts amics i he crescut com a jugador i com a persona. Serà molt especial”.

Centrat en el partit, Langaro advertia que “el Logroño té un bon equip, i sabem que jugar contra ells sempre és complicat”. Tot i així, confia en l’equip després de “fer un bon partit per començar”. “Hem entrenat bé i hem preparat el partit, sabem que serà difícil”, afegia el brasiler.

*El partit a Logronyo, corresponent a la jornada 4 de la Lliga Sacyr ASOBAL, no es podrà seguir en cap televisió. Des del compte de Twitter de la secció es farà el minut a minut del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut