Arriba el moment de la Supercopa Endesa

Arriba el moment de la Supercopa Endesa

El Barça obre aquest dissabte la competició contra el vigent campió de l’ACB, el Baskonia (18:30h)

El Barça s’enfronta aquest dissabte 12, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movisitar+, al TD Systems Baskonia en la que serà la primera semifinal de la Supercopa Endesa 2020. L’altra semifinal enfrontarà el Reial Madrid i l’Iberostar Tenerife, que es jugarà el dissabte a les 21:30h.

El rival

S’ha reforçat aquest estiu amb jugadors de gran nivell com l'exterior Giedraitis, a més dels interiors Peters i Jekiri. Tot i la baixa de Shengelia, un dels jugadors més destacats de l’equip vitorià, el Baskonia segueix amb Dusko Ivanovic a la banqueta i també mantenint un bloc important de jugadors com Vildoza, Henry, Dragic, Diop, Fall o Polonara, entre d’altres.

El Barça

Té les baixes de Kuric i Higgins, lesionats, i ha viatjat a Tenerife amb un total de 13 jugadors: Heurtel, Calathes, Bolmaro, Abrines, Hanga, Papi Brancou, Claver, Sergi Martínez, Oriola, Mirotic, Smits, Davies i Pustovyi. Jasikevicius haurà de fer descansar un d’ells abans de cada partit.

Els catalans són conscients de la dificultat del partit i hauran d’estar concentrats els 40 minuts contra un rival que fa menys de tres mesos els va superar a la final de la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut