Ganes que rodi la pilota!

Ganes que rodi la pilota!

Tornen Ferrao i Esquerdinha després de superar les lesions de llarga durada i l’equip té les baixes de Feixas, Joselito, Adolfo i Matheus

El Barça i el Palma Futsal s’enfronten en el primer amistós de la pretemporada per l’equip d’Andreu Plaza a un mes vista de la semifinal de Champions contra el KPRF. El partit es disputa aquest dijous a les 18h a porta tancada al Palau i es podrà veure per BarçaTV, Esport3 i a través de la plataforma de subscripció BarçaTV+.

El Barça afronta el partit amb la bona notícia del retorn de Ferrao i Esquerdinha i les baixes d’última hora per lesió muscular d’Adolfo i Matheus. Tampoc podran jugar Miquel Feixas i Joselito, que ja es troben en la fase final de la recuperació de les seves respectives lesions. Feixas s’ha reincorporat parcialment al grup aquest mateix dimecres i Joselito s’espera que comenci a treballar amb l’equip a partir de la setmana que ve.

Rival d'entitat

Per al Barça serà el primer partit des del passat 23 de juny quan va caure contra el Llevant al play-off exprés, mentre que el Palma Futsal ve de derrotar per 1-4 a ElPozo en el primer partit de pretemporada que va disputar el cap de setmana passat a Múrcia.

“La nostra preparació està enfocada a la Champions i el Palma Futsal és un rival de molt nivell que ens servirà de termòmetre per saber on estem ara mateix, després de tant de temps sense jugar un partit”, ha explicat Plaza. El tècnic també ha celebrat el retorn de Ferrao i Esquerdinha i s’ha mostrat convençut que els quatre lesionats estaran a punt per l’inici de la competició oficial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut